לימודי שיווק ופרסום באינטרנט

• פותח הנושא FMW
  • פורסם בתאריך

FMW

New member
לימודי שיווק ופרסום באינטרנט

שלום,
אני מעוניינת ללמוד פרסום ושווק באינטרנט, עם דגש על 'שיווק'.
אני לא מעוניינת ללמודבאוניברסיטה, חשבתי על מכללה או קורס כלשהו,
עילעלתי רבות באינטרנט והלכתי לאיבוד, יש כל מיני מקומות, כדוגמת 'הבצפר' 'המכללה לניו מדיה'.
האם יש בידכם המלצות על מקום איכותי, מעניין המפיק תוצאות?
והאם ידוע לכם על המחירים, פחות או יותר?
תודה

עצות

לפני שאת משקיעה כסף וזמן בתעודה, תבררי מה המעסיקים מחפשים ותדעי שמכיוון שהרשת תמיד מתחדשת ומשתנה יתכן שעד שתסיימי הדרישות ישתנו, המקצוע ישתנה ואולי ידרוש דברים אחרים, וכן אולי גם חלק ממה שתלמדי לא יהיה יותר אקטואלי.
והחלק השני הוא לבדוק עכשיו מה המעסיקים מחפשים ורוצים. כרגיל כמו כל תחום חדש ומתפתח בארץ, אם יש לך כשרון ונסיון
ויכולת לימוד עצמית, אין גבול לחגיגה...ויטמין פי וג'ונגל של הזדמנויות ובורות. הכוונה היא שבארץ ההגדרות עמומות ולפעמים זה פועל לטובת העובד שבא בלי תעודות, לעומת חו"ל שם כל מקצוע מוגדר ומחפשים את האדם עם התעודה האקדמאית המתאימה.
&nbsp
וזה מוביל אותי לחלק האחרון ששמתי לב שחלק גדול מהמעסיקים בתחום מחפשים בימינו אנו אנשים עם נסיון של זמן רב בקצת מכל דבר מהתחומים הנוגעים מסביב והנישות השונות, וחלקם גם מתחילים לכתוב שהם מחפשים מישהו עם תואר (לפעמים זה תלוש מהמציאות ולפעמים רלוונטי למשרה הספציפית). מה שאני רואה פחות זה משרות שמחפשים בוגרי קורס "קיצורי דרך"...
למכללת האקר-יו למשל אני לא הייתי הולך. בצפר מוכרת לי בעיקר למי שרוצה להיות בתקשורת כאיש חדשות או תותח בתחום הקופיירטינג. וזה בלאגן גדול המסחרה הזאת, גם אונ' ומכללות גדולות ומוכרות מהתחומים הריאליים המדעיים פותחות מסלולים לא קשורים למוניטין שלהם כמו בית ספר לאחיות וסיעוד...אני הייתי נזהר מללכת למכללה קטנה יותר שפתאום יש לה גם מסלול כזה, וגם ככה היא לא נחשבת בעיני המעסיקים.

מסכים עם בנימין, ניתוח נכון ומציאותי.

FMW

New member
תודה על ההשקעה בתגובה

האם בכל זאת יש המלצה על מקום שכדאי ללמוד בו?
&nbsp
איך אני רוכשת ניסיון לבד? יש אתרים טובים ללמוד מהם?

למעלה