לימודי תואר שני

דנה 25

New member
לימודי תואר שני

היי, אני מתכוונת להתחיל בשנה הבאה ללמוד לימודי מידע בבר אילן לתואר שני. אשמח לכל מיני טיפים (מאיזה מרצים להימנע ואצל איזה כדאי ללמוד...), האם עמרכת השעות עמוסה? וכל מה שעולה על דעתכם. תודה!

duli

New member
קודם כל,

שיהיה בשעה טובה! את עושה עכשיו השלמות או שלמדת את זה כבר? לאיזה מסלול את רוצה להירשם? רק אחרי שתדעי באיזה מסלול את, נוכל לייעץ לך איזה מרצים לקחת ומאיזה כדאי להימנע. דבר נוסף, ברוב המסלולים אין הרבה בחירה, יתנו לך מה שאת צריכה לקחת. אם את עושה עם תזה, יש לך אופציה לקחת את כל הקורסים בשנה אחת או בשנתיים (16 ש"ש), ובלי תזה את לוקחת 22 ש"ש בשנתיים. זה לא כ"כ נורא אחרי שנכנסים לעניינים.

דנה 25

New member
../images/Emo68.gifאני מתחילה רק בשנה הבאה

ואני מניחה שגם ההשלמות יחלו בשנה הבאה... המגמה שאני רוצה היא מידענות במוסדות חינוך ותרבות או מידע חברתי. וויש מי לאק...

שימי ../images/Emo23.gif

שימי לב שלחלק מהמגמות יש בחינת כניסה או סינון לפי ממוצע ציונים. הבחינה נערכת קרוב לתחילת שנת הלימודים, ממש לפני עריכת המערכת.

duli

New member
במגמות הנבחרות לא צריך

מבחני כניסה וממוצע הציונים צריך לעמוד על 87. בנוגע להשלמות, אין בחירה: מה שצריך לקחת, צריך ואי אפשר לשנות את רוע הגזרה (חוץ ממקרים ממש ממש דחופים). המגמות שבחרת הן מאוד נחמדות והמרצים שם נחמדים, אז לא יהיה לך כ"כ קשה שם. בהצלחה!

למעלה