לימודי תלת מימד

cmerav

New member
לימודי תלת מימד

שלום לכולם אני מעוניינת לעשות קורס תלת מימד, כפי הנראה מאיה אשמח מאוד לשמוע על המלצות , אני יודעת שמלמדים במנשר- אבל קיבלתי ביקורות ממש לא טובות על המקום, האם מישהו מכיר את בית הספר חשיפה? בכל מקרה אשמח מאוד לעזרה תודה

היי, שאלתי את זה מקודם.

יש אחד שאמר שהוא למד שם ויצא מבסוט אבל הוא למד שם מקס ואחר למד מאיה ולא יצא הכי מבסוט בגלל גודל הכיתה וקורס לא מספיק מאורגן.

mangash

New member
אני ממליץ בחום על

IAC - Israeli Animation College אני כרגע סטודנט לתלת במסגרת המכללה הישראלית לאנימציה, ועובר קורס של שנה שבמסגרתו אני לומד lightwave, ובהמשך maya. העלתם את הנושא של גודל הכיתה - אז כאן הכיתה מאוד מצומצמת לאחר מיונים (במחזור הנוכחי אנחנו כ-15 תלמידים), כשהדגש או על טכניקות עבודה נכונות והוצאת אנשים עם פוטנציאל להשתלב אח"כ במקצוע (כמובן שהמורים כבר עוסקים במקצוע שנים רבות). בקיצור, אני יכול להמשיך ולדבר, אבל אני אתן לעבודות של סטודנטים מהמכללה לדבר בעד עצמן: אתר המכללה הישראלית לאנימציה

sayart

New member
גם אני ממליץ על מכללת IAC !

זו מכללה מאוד מקצועית, מאוד מיומנת, שתתן לכם את הכלים והידע הדרוש כדי להתמקצע בתחום האנימציה והתלת, המקסימום שאפשר ללמד בשנה, מנסיוני האישי, באמת חוויה בלתי נשכחת, אני חפשתי שנים גוף ממסדי כלשהו בארץ שיוכל ללמד את כל התחומי המדיה יחד ברמה של חו"ל, ומכללת IAC - עשתה זאת בכבוד ! 100% הנאה מובטחת !

purplehey

New member
גם אני סטודנט

בIAC, ויש לי רק מילים חמות להגיד על המכללה. לפני שנרשמתי לIAC כמוך חפשתי המלצות באינטרנט, הלכתי לימים פתוחים וכו' בדיעבד אני כול להגיד שיש לנו כיתה מצומצת של כ15 תלמידים מה שאומר לימודים במתן יחס אישי, מערכות תמיכה שונות שבעזרתם אני יכול ללמוד לא רק בכיתה אלא גם בבית תוך תמיכה וליווי צמוד של אחד המרצים, מערכת לימודים רצינית (ולא כמו שפחדתי לפני הלימודים שזה יהיה עוד "קורס") מרצים מעולים עם הרבה סבלנות ועוד יותר ידע ויכולת ועוד הרבה פרמטרים שונים שבגללם היה שווה.

sandfish

New member
IAC - ממליץ מנסיון

בתור סטודנט לשעבר במכללה לאנימציה, זהו מקום מושלם למי שרוצה תוך שנה ללמוד כמה שיותר בתחום. אתר המכללה - IAC - ייספק את כל הפרטים על הלימודים. הלימודים לא נגמרים אף פעם !!! אבל הם מתחילים ב IAC

תהלה1

New member
IAC

למדתי שם קורס בתלת והיה ממש טוב, כמו שכבר אמרו הקודמים לי. מה שאני רוצה להוסיף זה שאני לומדת גם במנשר - אחלה מקום כשלעצמו. אבל לכל מקום יש ההתמחות שלו,וללימודי תלת עדיף לך ללכת על IAC.

Aofer

New member
רוצה להוסיף קצת על IAC

טוב, גם אני לומד כבר חודש בIAC ואני מאד מרוצה.. מלבד המקצועיות של המורים והסבלנות שכבר הוזכרה בהודעות קודמות רציתי להוסיף שלמכללה יש יתרון עצום והוא פידבק מיידי על העבודה.. הסטודנטים במכללה חברים בקומונה פרטית בתפוז בה מפרסמים שאלות ובעיות שאנחנו נתקלים בהן בבית וכמובן גם מעלים את העבודות שלנו והפידבק מהיר ממש! תוך כמה שעות, ובהרבה מקרים תוך כמה דקות.. אני כבר מקבל הערות מקצועיות ועצות על איך לשפר.. בכל אופן.. אני ממליץ מאד על הקורס של המכללה... מקווה שזה עוזר, עמית

למעלה