לימודי תעודה

avico2591

New member
לימודי תעודה

איזה מקצועות שלא דורשים חוש טכני ניתן ללמוד לימודי תעודה וישר לעבוד ולהתמחות באותו מקצוע בלי לימודים אקדמיים,
תודה רבה
[ניסתי להתמחות כחובב בישול ואפיה בעולם הבישול ולא הלך, מעבר אשמח לשמוע על עוד אופציות]. תודה רבה
יום טוב

לימודי תעודה בתחומים לא טכניים

הי ,
אני מלווה כאן בפורום את החיפוש שלך כבר די הרבה זמן. אני מאוד מעריכה את ההתעקשות שלך למצוא את הדבר הנכון עבורך. אין לי ספק שההתעקשות הזו תשתלם בסופו של דבר.
עם זאת, אני חושבת שאתה צריך לנהל את החיפוש בצורה יותר ממוקדת. אני מרגישה שאתה קצת מתפזר לכל הכיוונים ובודק מה יש בשוק, במקום לבדוק מה אתה רוצה ולמה אתה מתאים.
אני יכולה לנסות לענות לך קונקרטית: לימודי תעודה לא טכניים יכולים להיות מזכירות, ניהול מחסן, עיצוב פנים, קוסמטיקה, ספרות, חוקר פרטי, קצין ביטחון, סוכן ביטוח, תדמיתנות, סיוע לבעלי צרכים מיוחדים, עריכה לשונית ועוד ועוד. אתה מבין עד כמה זה מגוון?

avico2591

New member
כן, אני מבין, אני פשוט יודע שקשה יהיה לי להתקדם

בלי תחום פרטי למרות שיש לע כמה רעיונות לזה,
ב', צרכים מיוחדים, יצא לי לעסוק בזה תקופה קצרה, אין בזה עתיד ועבודה חוץ מעבודה שיקומית נטו- או מנתח התנהגות שזה דורש לימודים רבים.
עיצוב פנים, לא הייתי הולך.
עריכה לשונית - הציעו לי, אבל איזה עתיד יש בתחום הזה בדיוק?
זה לא 'מקצוע' שרואים עליו כל שני וחמישי מודעת דרושים .

אני פשוט עבדתי במסגרות "מפעליות" - ובאחת שלא היתה מפעלית, עשיתי שגיאות כתגובה אסרטיבית ל2 לקוחות במסגרת העבודה בטלפון ולכן פוטרתי, אני חושב שבמקרה הזה הגבתי לעניין ללקוח שהוא לא לקוח קבוע- אלא סתם לקוח שלא מבין את התקנות של ההזמנה , לא אכנס להרחיב על זה...

למעלה