לימודי avid

2בא לי

New member
לימודי avid

אשמח אם יש לכם מידע או אפילו יותר טוב, המלצות, על בתי ספר או מקומות שיש להם קורסים ללימוד avid media composer ובבקשה....לא ג'אמפקאט... תודה...

בטבע הדברים

פותחים קורס ללימודי AVID DV EXPRESS טלפון : 09-9567776 שלוחה 643/7 לפנות לאורי או עדי (במקרה יש לי את הפרוספקט...)

2בא לי

New member
media composer

אז זהו שאני מכירה כבר איזה שני מקומות שמלמדים avid express אבל אני רוצה את מה שרשמתי בכותרת(avid media composer)......ולא ג'אמפקאט.... (באמת סתם במקרה יש לך את הפרוספקט?)

Recursive

New member
מוסיף שאלה

אני מחפש בתי ספר לעריכת וידאו ופוסט פרודקשן. המקום היחיד שמצאתי הוא אותו הג'מפ קט. אני בטוח שישנם הרבה יותר. כמו כן חוות דעת על בתי הספר מאד יעזרו. תודה מראש.

2בא לי

New member
דעת יחיד

תראה, ג'אמפקאט שם למדתי לערוך על פרמייר זה בעצם קומבינה אחת גדולה של המנהלת תמר ירון.....יש שיעורים טובים אבל חצי מהשיעורים מעבירים את השיעורים כל מיני חברים שלה שבאים לדבר על מה שמעניין אותם-על העבודה שלהם ועל מה שעשו...הפקה של סרטים, איך זה במקצוע ועוד כל מיני שיעורים שלא קשורים לעריכה....והכל בכדי שאחרי הקורס של הפרמייר תעשה את הקורס של האוויד (כי אין ממש מה לעשות עם פרמייר בשוק המקצועי פרופר)שאת הקורס של האוויד מעבירה אחלה מורה מקצועית ביותר ששמעתי רק בשבחה והיא זו שנותנת לג'אמפקאט את השם הטוב שלו בזכות הקורס של האוויד רק שמתוך עיקרון אני לא אתן את הכסף שלי לתמר ירון(סכום מוגזם עבור קורס יחיד בכל מקרה) אז אני מחפשת משהו אחר... אני חושבת שבאולפני גבע יש קורס לאוויד אקספרס אבל חוץ מזה לא שמעתי על עוד.... אשמח לשמוע....

למעלה