לימוד בחו"ל?

אלעד666666

New member
לימוד בחו"ל?

אני סטודנט ומעניין אותי לטוס לאינשהוא בחפשת סמסטר (חודש +)וללמוד קייט סרפ ... אין לי שום ניסיון בנושא, אבל אני אופטימי... לפי מה שחפשתי באינטרנט ראיתי שמציעים חבילות של ימים בודדים (שעולות יחסית יקר) ,הכיוון שלי הוא קצת אחר - אני מחפש חוף/כפר מעניין שאפשר להשתקע בו קצת וללמוד במקביל . (חשבתי על טורקיה..?) לגבי ציוד - האם כדאי לקנות בחו"ל/בארץ או שעדיף לשכור בהתחלה ואח"כ לחשוב על קנייה? (קראתי פה בפורום וקבלתי את התמונה לגבי עלויות ציוד ולימוד בארץ.) תודה

ofiron112

New member
לפי מה שהבנתי

המחירים בחול הם בערך אותו דבר כמו בארץ...אולי בהפרשים קטנים

אלעד666666

New member
תודה.אבל עיקר השאלה שלי

הוא אם מישהו מכיר מקום טוב ללמוד בחו"ל? כשאני אומר טוב ז"א - מקום מעניין, שיש בו גסטהאוסים, מחירי מחייה סבירים, (שאני אוכל להיות בו כחודש וחצי) וכמובן חוף שאפשר ללמוד בו קייט ו/או להשכיר/לקנות ציוד ...

gaby1107

New member
נסה לחפש ב-KiteForum

הי , נכנסת לפורום הלא נכון (כמעט כולם כאן למדו וגולשים איפשהו בארץ וזה לא מה שאתה מחפש לדעתי). נסה להכנס ל-kiteforum , יש שם הרבה גולשים מהעולם וסביר להניח שהשאלה הזאת כבר נשאלה שם (יש אפשרות חיפוש). אם לא, תוכל לשאול ולקבל רעיונות ... בהצלחה. http://www.kiteforum.com/phpbb/viewforum.php?f=1

hagitoz

New member
לימוד בחו"ל

הי אלעד, לדעתי כדאי לך לבדוק לגבי לימוד ביוון, רוחות טובות, קרוב לישראל, ים נוח ללימוד (שטוח ללא גלים), לפי מיטב ידיעתי רודוס מקום טוב ללימוד, ידוע לי על מישהו ישראלי שמלמד שם אבל אני לא סגורה על זה. בכל אופן, הוספתי לך לינק קישור לאתר בתקווה שזה יעזור, גבי צודק לגבי ה- kiteforum יכול מאוד לעזור, חגית עוז

למעלה