לימוד בניית אתרים

slash31

New member
לימוד בניית אתרים

היי,
אני רוצה להתחיל ללמוד בניית אתרים.
זה משהו שאפשרי ללמוד לבד? ואם כן מישהו יכול להדריך איך
אשמח לעזרה בנושא ומה עדיף

smira

New member
כן . אפשר ללמוד לבד במכללת פרקטיקיו!!!

מכללת פרקטיקיו זו מכללה בשיטת לימוד אונליין.כאשר אתה נרשם למכללה (בעלויות
מאוד נמוכות!!!) אתה יכול לצפות מהבית בסידרה של סרטונים מצויינים בבניית אתרים הן בצד הלקוח והן בצד השרת והכל בעברית.

נראה לי שאת חייבת הסבר קצרצר

מדוע בחרת דוקה בחברה הזו על פני כמה וכמה חברות אחרות בתחום?
מה הייתרונות שלה?
&nbsp
כשממליצים למישהו על מכללה כלשהי, צריך לשים לב מי הממליץ ולמה. האם את לקוחה שלהם? מכירה אנשים שסיימו שם? וכו'.

smira

New member
אני למדתי שם לימודים מקיפים בדוט נט והייתי מאוד מרוצה

אני למדתי שם לימודים מקיפים בדוט נט והייתי מאוד מרוצה. הקורסים מצויינים
והכל בעברית ובמחירים מאוד נמוכים

יש המון דרכים ללמוד לבד,

כולל גם לפנות להדרכות online (דוגמת ההמלצה של smira לחברה שאני לא מכיר, או lynda.com הידועים מאד).
אפשר גם בשיטת "תהייה, נסוי, טעייה" - לעקוב אחרי ההנחיות של "כך מתקינים" נניח שרת lamp (או אחת המקבילות שלו), לבנות "ישירות" עליו, או להתקין עליו WP או ג'ומלה או משהו דומה, ומשם להמשיך.
&nbsp
לדעתי - לאחר התנסות קצרה (לקרוא על הנושא, להציץ בפורומים וכו') - להחליט "לאן מועדות פניך" (בהתאם למה שידוע לך), ואז להחליט לאן להתקדם.
&nbsp
כמה שאלות עבורך (לא צריך להשיב לי, אלה רק נקודות למיקוד):
א. מה אתה יודע בנושא?
ב. מה המוטיבציה שלך? סקרנות? יש לך עסק ואתה רוצה לבנות לבד אתר עבורו? "שמעת שקל להכנס לתחום ויש בו הרבה כסף"?
ג. מה הידע הכללי שלך? השכלה פורמאלית? התנסות קודמת במקצועות "ממוחשבים"?
ד. כמה זמן אתה יכול להרשות לעצמך להשקיע בלימודים?
ה. כמה סבלנות יש לך?
&nbsp
בהצלחה.

slash31

New member
תודה על התשובות

אני לא בא מהתחום.
אני מתחום הפיננסים. בעבר הקמתי אתר דרך וורדפרס לא ברמה הכי גבוהה אבל עדיין הצלחתי לבד. המטרה שלי להקים עסק ולפתוח אתר ובלי קשר זה נושא שמאד מעניין אותי. לפי מה שקראתי צריך ללמוד html+css שזה השפות הבסיסיות להקמת אתר.

די בערך ...

HTML היא השפה בה מועבר התוכן. CSS היא שפת העיצוב, ואם תרצה לשלוט בצד הלקוח, תצטרך לדעת גם javascript.
&nbsp
בצד שרת (זה הצד ששולח את הקוד) תצטרך לדעת לפחות שפת צד שרת אחת (דוגמת PHP), וברמה הבסיסית גם SQL (השפה בה מגישים שאלות למסדי הנתונים).
&nbsp
אם עבדת בעבר עם WP, הframework הזה כתוב בPH, כאשר הקוד שמגיע ללקוח הוא בעקרו HTML עם CSS וJS. בד"כ עם הצירוף הזה, המידע מאוכסן בבסיס נתונים מסוג mysql.
&nbsp

למעלה