לימוד היפנוזה/היפנוזה עצמית

לימוד היפנוזה/היפנוזה עצמית

יש לכם מושג איזה מקום או ארגון יכול להפנות אותי למישהו שמלמד היפנוזה? תודה רבה מראש, כי יש לי תכניות רציניות לזה
(וכן, אני יודע שבהיפנוזה אי אפשר לגרום למישהו לעשות משהו שהוא לא מסכים אליו
)

1Reebok

New member
במסגרת לימודי הפסיכולוגיה

לומדים את זה. אבל זה מצריך המווווון זמן. והמון זאת לא מילה לתאר את הזמן.

New member
וזה גם לא חוקי

זה לא חוקי להשתמש בהיפנוזה אם אתה לא מוסמך כפיסכולוג, מטפל, או רופא (גם לרופאי שיניים מותר), כמו כן אסור להשתמש בהיפנוזה לצורכי בידור.

תודה, ועוד משהו שקשור../images/Emo3.gif

אם אני אשתמש בזה רק על עצמי(אני חושב שיש דבר כזה היפנוזה עצמית), זה יעקוף את החוק נגד זה? ואם לא, מה הדרכים הקלות להשיג הרשאה בלי להשתמש בשוחד ואיומים?
נ.ב ואני אבדוק אם אפשר ללמוד את זה בפחות מעשור
נ.ב.נ.ב זה לא יהיה לבידור

New member
OK

החוק אוסר היפנוט אדם ע"י זולתו שלא כדין. לא מדובר על היפנוט עצמי שהוא כביכול חוקי , אבל הוראת היפנוזה של מי שאינו מוסמך ללמוד היפנוט אינה חוקית באופן משתמע מתקנות החוק כך שסביר שלא יהיו הרבה אנשים שיקפצו על המשימה ללמד אותך להפנט את עצמך. אתת ההרשאה להפנט יכול לקבל רק פסיכולוג או רופא או רופא שיניים, כל אחד מהמסלולים הללו דורש לימודים של לפחות 5 שדנים וגם אז תצטרך להוכיח כי ההתמחות שבה אתה עוסק דורשת ידיעת היפנוזה (לא כל רופא עור יכול להפנט אנשים רק בגלל שבא לו). כך שלא נראה לי שבזמן הקרוב תתחיל להפנט אנשים בישראל. באינטרנט ראיתי כמה מדריכים ל"היפנוזה עצמית" שיותר גורמים לך להירדם מאשר להכינס למצב טרנס היפנוטי אז לא הייתי מציע לך להשקיע בלחפש אותם. נ.ב למתענינים הנה החוק אבירם

תוכל לנסות לקרוא בנושא ../images/Emo63.gif

לאמא שלי יש בבית את הספר הזה, "היפנוזה עצמית", וכשהקלדתי את הכותרת "היפנוזה עצמית" בשורת החיפוש נתקלתי בעוד ספרים עם כותרים דומים. לא יודעת עד כמה זה יעיל, אבל אני די בטוחה שלפחות אחד הספרים יעזור לך במשהו. לא ציינת למה אתה מעוניין להשתמש בזה על עצמך, אבל על כריכת הספר הזה שיש לי בבית כתוב: "להצליח בכל דבר: * להפסיק לעשן *למנוע נדודי שינה *להקל על כאבים והתקפים *להתמודד עם מתח *לחזק את הביטחון העצמי" לאמא שלי יש אותו כי היא פסיכולוגית, אבל הוא לא מיועד לאנשי מקצוע אלא בפירוש לקהל הרחב. ושוב אני מפנה אותך ל IBOOKS לחיפוש מקיף יותר. בהצלחה!

למעלה