לימוד השקעות

אבי01230

New member
לימוד השקעות

אני רוצה ללמוד בהשקעות לא בשביל תעודה ומקצוע אלא כדי שאני יידע איך להשקיע בבורסה (אגח מניות וכדומה) ומה כדאי ליקנות ומתי השאלה שלי היא איזה קורס אני צריך לקחת? כמה עולה כזה קורס? ואיזה ספרים ללימוד עצמי יש (עדיפות לספרים בלימוד עצמי)? נ.ב. יש לציין כי היידע שלי בכלכלה הוא נמוך מאוד כך שאני צריך ספרים ללימוד עצמי שמתחילים מ-א עד-ת

noam4u

New member
במקרה כזה...

במקרה כזה, לדעתי עליך ללמוד קורס הכרת שוק ההון או קורס בניהול תיקים עצמאי ולאו דווקא קורס לבחינות הרשות. הקורסים המוצעים בשוק לקראת בחינות השרות הם קורסים ממוקדי בחינה ולא בהכרח ילמדו אותך להשקיע. יש קורסים כאלה במספר מכללות, כגון מגמות.

אבי01230

New member
אממ

מה ההבדל בין קורס הכרת שוק ההון לקורס ניהול תיקים עצמאי? מה הייתרונות והחסרונות של כל קורס? כמה זמן הקורס (האם אפשר לעשות קורס מצומצם)? מה המחיר של קורס הכרת שוק ההון ומה המחיר של שוק ניהול תיקים עצמאי? ואיפה יש קורס כזה באזור רמת השרון/הרצליה/רעננה? תודה מראש!

eliya59

New member
אני קניתי את

המדריך למתחיל בשוק ההון הישראלי של חזי שרנליכט, ולדעתי זה ספר מאד נחמד. תלוי כמה יש לך כח להשקיע, כי אם הנושא לא כ"כ מעניין אותך, ואתה רק חולם על המיליונים שתעשה לאחר שתשקיע בבורסה אז ייתכן שיהיה לך מאד קשה להתקדם בספרים כאלה עצמאית. אבל אם לא זה המצב, אז אני יכול להגיד להגיד לך שהספר הזה כתוב בצורה מאד פשוטה ומובנת ומסביר את המושגים הבסיסיים והתנהלות בשוק ההון הישראלי, כמובן בתור סיפתח. אני מאמין שיש עוד הרבה ספרים בסגנון.

noam4u

New member
ספרים

כמה ספרים מומלצים: ספרי שוק ההון של יאיר זימון ורפי אלדור ספר שוק ההון (ספר עב כרס) של בן חורין - הספר הכי מקיף שיש היום בשוק...

למעלה