לימוד יעוץ השקעות/יעוץ פנסיוני

לימוד יעוץ השקעות/יעוץ פנסיוני

שלום, אני מסיימת בקרוב תואר ראשון במנהל עסקים. אני שוקלת ללמוד יעוץ השקעות ולאחר מכן להשלים ליעוץ פנסיוני. מה דעתכם בענין? האם מומלץ ללמוד את שניהם? שאלה נוספת - חשבתי בהתחלה ללמוד באורין שלפטר, והשבוע גיליתי שמגדל חברה לביטוח מעבירה בעצמה את הקורסים. האם כדאי ללמוד בחברה השקעות מאשר במכללה? אשמח לתשובה..

אושר מ

New member
אני לא יודעת לומר לך לגבי מה ללמוד

אבל כשאני עשיתי בירורים, בכל מקום ששאלתי צמצמתי ל-2 מכללות, שהן היו הכי יקרות אבל כנראה מסיבה מסויימת: מיטב (שזה גם של בית ההשקעות) ואורין שפלטר. בינהם כבר בחרתי לפי נוחות. כשבררתי שמעתי דברים לא טובים על מגדל. וכשהתקשרתי לברר השירות היה רע מאוד, ברמה של לא ידעו לענות לי על שאלות בסיסיות. לפיכך, החלטתי להתרחק, למרות שהמחיר שלהם בערך חצי מהאחרים. אני יודעת שיש גם מגמות, אבל לא שמעתי עליו.

yaronm13

New member
כל אחד והמלצתו הוא...

לשאלתך, אני מעריך שכל אחד שלמד במקום מסויים יגיד שהוא ממליץ על אותו המקום. אני למדתי קורס דיני ניירות ערך ואתיקה מקצועית אצל אורין שפלטר ומאוד נהנתי גם מהלימודים וגם מהמקום. בסופו של דבר את צריכה לנסות ולהתרשם משני המקומות הללו ולהחליט מה הכי נכון בשבילך.

russel2000

New member
איזה קטע מוזר

כאן אתה אומר שכבר למדת את הקורס הזה וממש מספר דקות לאחר מכן אבל בפורום אחר אתה טוען שאתה עדיין לא למדת את הקורס הזה. מכיר את המושג: "טרול" ? ד"א, אם אתה חושב בצורה כזו לקדם אורגנית את הקישור שאתה שותל בכל ההודעות שלך, אז תשכח מזה - זה לא עובד ככה.

למעלה