לימוד ליועץ השקעות

Caleb666

New member
לימוד ליועץ השקעות

היי, אני מתלבט בין שני מכללות: מכללת מגמות ומכללת מיטב. שמתי לב שבאינטרנט לא ניתן למצוא המלצות כמו שבדרך כלל מוצאים לאיניברסיטאות שונות. האם מישהו יכול להגיד כמה דברים על כל אחת מהמכללות האלו? תודה!

noam4u

New member
תשובה

היי שתי המכללות ותיקות בשוק. הכי חשוב שתבדוק מי המרצים. הקריטריונים הכי חשובים הם: מי המרצים - תעשה עליהם גוגל ותראה כמה הם מנוסים ומקצועיים חומרי לימוד - האם נותנים לך ספרי לימוד מסודרים ו/או אתר אינטרנט לתרגול או חוברת מצגות. נוחות הגעה וחניה - האם זה קרוב לבית שלך והאם יש חניה, לעיתים החניה יקרה מאוד בקורס ארוך. ימי לימוד - שוב, נוחות שלך. המלצות - תבדוק אצל תלמידים, פורומים וכו'. אל תתבסס על מה שאומרים לך במכללות עצמן. אחוזי מעבר - מה אחוזי המעבר לאורך זמן, ותלוי מי המרצים. המכללות לפעמים מנפנפות באחוזי מעבר שלא המרצים הנוכחיים הביאו.... תבדוק עם תלמידים מהעבר. מחיר - פחות רלוונטי. אתה רוצה לעבור בפעם הראשונה... אז עוד 300-400 שקל זה לא מה שיעשה את ההבדל. ושוב - עלות החניה... אציין כי אני משוחד כי אני שותף במכללת אורין-שפלטר, שהיא מהותיקות והגדולה בתחום הזה, עם סניפים בכל הארץ ואחוזי מעבר גבוהים לאורך זמן...
שבוע נפלא וחג שמח

amirvx

New member
אני למדתי במיטב

חלק מקורסי הבסיס ומתכוון לעשות שם את המקצועיות... אחלה מכללה.

אושר מ

New member
אני במיטב. מרצים מצויינים וחומרם טובים.

השירות מעולה. קיצור ממליצה

למעלה