לימוד מיקרובקר של PIC

sroic

New member
לימוד מיקרובקר של PIC

שלום. אני רוצה ללמוד איך לעבוד עם מיקרובקר של PIC עדיף אחד פשוט יחסית כמו PIC16F84 מאיפה ניתן לקנות צורב למיקרו בקר? כמה עולה צורב פשוט ואיפה אפשר להשיג (בסביבות ירושלים) אתם ממליצים לקנות או להכין צורב? יש למישהו אתר טוב שמסביר איך לבנות צורב *פשוט* ומספק תוכנת צריבה מתאימה מתאימה ל XP בבקשה תרשמו רק אם אתם מכירים משהו שעובד טוב. באופן כללי אני צריך את זה כדי לעשות איזה מעגל שיודע להבין אות IR שנשלח מהמחשב. אם מישהו התעסק עם זה ומוכן לעזור אני אודה לו מאוד. נ.ב אני מהנדס חשמל, אך לא התעסקתי מעולם עם מיקרובקרים [email protected] רועי

Fertilizer

New member
נצגים של PIC

נצגים של חברת מיקרוציפ הם:אלינה (תחפש בדפ"ז)

sroic

New member
התקשרתי ו...

הם אומרים שהם נציגים של MICROCHIP בארץ והם עובדים רק מול חברות שקונות כמויות. האם אתם מכירים עוד חנויות שמכרות מיקרובקרים כאלה בארץ? רצוי באיזור המרכז.

Miss CBR

New member
../images/Emo4.gif

מוזר ,אני נפגשתי עם נציג מכירות שלהם באלינה והוא היה מאוד נחמד ושמח לעזור . בכל מיקרה תבדוק במוסד הלימודים שבו סיימת לגבי צריבת המיקרו, לדעתי אם אין לך כוונות להרים פרוייקטים עם המיקרובקר הנ"ל מיותר לרכוש צורב.

Fertilizer

New member
תנסה

תנסה להתקשר ולבקש דוגמאות (זה חינם) או לננסות לבקש דוגמאות דרך האתר של מיקרוצ'יפ (שזה גם חינם)או תנסה לחפש או תנסה לחפש כאן בפרנל במנוע חיפוש שלהם יש המון רכיבים בכמויות קטנות אבל הם מאוד יקרים יחסית למחיר בשוק. הנציגים של פרנל הם ליאון אלקטרוניקה (חיפה) או אודם אלקטרוניקה (ראשל"צ)

למעלה