לימוד נגינה על כינור ברשת

לימוד נגינה על כינור ברשת

משהו אולי מכיר אתרים ללימוד עצמי על כינור.זה מאוד יעזור לי כי אני רוצה ללמוד ואני לא יכול להרשות לעצמי כלכלית.

xs985

New member
תעשהלעצמך טובה, לך למורה

לא טוב ללמוד כאלה כלים לבד, אתה צריך פידבק והכוונה ושמישהו יתקן לך את הפוזציות, אין תחליף למורה (לא ספר ולא אינטרנט)

זה תלוי מאוד

למדתי לנגן על גיטרה בזוקי ועוד לבד.ואני ברמה גבוהה יחסית.אז לא תהיה לי בעיה.בכל זאת?

yavin

New member
מסכים עם קודמי שהגיב לך

יש בזה שוני רב כינור אך ורק עם מורה. ואני אוסיף, תעשה לך ולסובבים אותך טובה - רק מורה יכול ללמד את זה בצורה טובה. אני אומר את זה על סמך זה שאני התחלתי לנגן כינור לפני מספר חודשים, בהתחלה זה היה עם עצמי עד שהבנתי שזה לא הולך כמו שציפיתי, לעומת שאר הכלים שאני מנגן עליהם בלי מורה

אני ישמח בכל זאת אם מישהו יכול

לעזור לי.הבנתי שכדי מורה. אני רוצה בכל זאת כמה אתרים. משהו יכול לעזור לי?(בלי להגיד לי שכדאי לי מורה)

SHEX

New member
זה שונה מאוד../images/Emo95.gif

גיטרה זה כלי שאפשר די בקלות ללמוד לבד, אבל כלי קשת וכלי נשיפה מסוימים מחייבים הוראה של מישהו שמבין, אחרת תביא את עצמך למצב שבו אתה מנגן בצורה לא נכונה בלי לדעת שאתה טועה, ולא יהיה מי שיתקן אותך, כך שתפתח לעצמך הרגלים לא נכונים שיכולים לפגוע בנגינה שלך, ומעבר לזה, גם בבריאותשלך...

SHEX

New member
אני לא מכיר אתרים או ספרים...../images/Emo95.gif

שיוכלו לעזור לך...

Shards

New member
האתרים היחידים שיעזרו לך,

הם אתרי לימוד תאוריה. חשוב מאוד להבין תאוריה כשמנגנים כינור. וכדאי גם להכיר לשמוע ולהפנים מוסיקה קלאסית. ועוד אתרים שאולי תמצא שימושיים... הם מנועי חיפוש בהם יש טלפונים של מורים. בהצלחה.

למעלה