לימוד נהיגה בקבלנות?

copy holder

New member
לימוד נהיגה בקבלנות?

הבת שלי אוטוטו מתחילה ללמוד (רכב פרטי הילוכים), הציעו לה מורה "קונבנציונאלי" ב-120 לשיעור + 500 לטסט.
מאחר והמינימום הנדרש 28 שיעורים אז בהנחה שהיא תיקח 30 שיעורים + טסט אחד אנחנו מגיעים ל-4100 ש"ח.
40 שיעורים + טסט = 5800

מנגד, טלפונית ברשת גדולה כלשהיא (מבלי להיכנס לשמות), הציעו לי דיל קבלנות עד 40 שיעורים + 2 טסטים ב-3700 ש"ח.

ביום א' אני אנסה לברר אם יש אותיות קטנות, אבל עד אז אשמח לשמע אם מישהו שמע על דברים כאלה...
זה פער משמעותי, ובגילי המופלג לימדו אותי שאם משהו נראה יותר מידי טוב זו גם סיבה לבדוק...

תודה

0bama1

New member
זה מזעזע שאב הולך למכור את בתו בקבלנות !! גישה לא אחראית .מה

השטויות האלו ?היא צריכה לצאת לכביש נהגת יותר טובה מנהג ותיק שקנה לעצמו הרגלי נהיגה גרועים .זהירות ממורי נהיגה שצריכים בעצמם שעורי נהיגה .

copy holder

New member
למכור את בתו בקבלנות....

יש מקומות ממוסדים לאנשים כמוך...

0bama1

New member
אני מבין שאתה פגוע .אבל אני רוצה לשמור על הילדה הזו מכל מני

קבלנים ............וכדאי לאב לתפוס איתי שיחה ובא יקבל ממני הסבר איך להיזהר ממורי נהיגה .ותשמע כדאי לך לשקול מילים לפני שאתה שולח אנשים למקומות ממוסדים ,ובמקום זה שאלו שמכנים עצמם מורי נהיגה ילכו באמת למקום ממוסד ויטופלו בנדרש .

קבלנות לא ממליצה

תמצא מורה דרך המלצות של תלמידים שלמדו בטוח יש וחוץ מזה יש חוק של הגבלת מחיר הטסט מלפני קצת יותר מחודש מקסימום 300 שקל בהצלחה

0bama1

New member
ירוק בלב אסור לקבח המלצה מתלמיד כי הוא עדיין לא נהג !גם אם

יש לו רשיון הוא עדיין לא נהג .לכן הצעתי לאב לשוחח איתי והייתי מסביר לו שאני רוצה לטובת הבת

copy holder

New member
אובמה1, אני בכלל לא פגוע, אתה פוגע!

הסגנון שלך הוא לחלוטין לא לטובת הבת, הסגנון שבחרת הוא מחרחר מלחמה.

ואגב עניתי לך באיפוק, אני לא רוצה להגיד לך מה אני חושב עליך בעקבות תגובותיך בפתיל הקצר כאן
(מעבר לכך לא טרחתי לחפש ולבחון "מי אתה ומה פועלך" כאן בפורום).

0bama1

New member
ידידי אני לא האוייב שלך אני רוצה לשמור על חיי בתך ולמנוע אסו

אסונות בטרם יקרו .אם אתה מפרש זאת "מחרחר מלחמה "שיבושם לך ! מה השטויות האלה "לא טרחתי לחפש ולבחון " מי אני ?אני לעיתים רחוקות מאוד נכנס פה לפורום ומנסה לעזור לאנשים מתלבטים בכוחי הדל .אני חף מאינטרס !תראה לאשתך את מהלך ההתכתבות בינינו .ותקבל ממנה בראש שאתה לא מוכן לשמוע דעה של איש עתיר נסיון בנהגות .שמור על בתך ותתייעץ איתי איזה סוג מורה לקחת .לא תקבל גם אם תרצה שם של מורה .וגם אם הייתי גר באזור שלך לא היית מקבל .אני לא מתווך .

be_roo

New member
מה שאובמה ניסה להגיד ולא יצא לו, זה שאומנם יש כאן שיקול

כלכלי, אבל כאשר אתה עושה עסקת קבלנות, למורה יש אינטרס ללגרום לתלמיד לעבור טסט כמה שיותר מהר, וזה עלול לבוא על חשבון איכות הלימוד (כי כולנו יודעים שלעבור טסט לא אומר בהכרח שאתה יודע לנהוג).
&nbsp
מה שהוא לא אמר שגם הטיעון ההפוך קיים, אם לא לומדים בקבלנות למורה יש אינטרס שהתלמיד יקח כמה שיותר שיעורים.
&nbsp
כמובן שלא כל המורים פועלים משיקול כלכלי, ורבים מהם, הם אנשים הגונים שטובת התלמיד בראש סדר העדיפויות.
&nbsp
היות ומי שהגון הגון תמיד, ומי שלא לא, לשאלה האם מורה עובד בקבלנות או לא, אינה מהווה אינדיקציה להגינותו.
&nbsp
לכן מה שחשוב בבחירת מורה היא איכותו והתאמתו לאופי התלמיד.
היות ונראה שאתה אב מעורב, וטובת בתך חשובה לך, חפשו המלצות על מורים בסביבה, דבר עם המורים המומלצים, תן לילדה להביע את דעתה גם, ואז אם יש שניים שאחד מהם זול יותר מהשני (בין שזה בגלל קבלנות ובין שלא), תכניס את השיקול הכלכלי.
&nbsp
וחשוב לזכור, תמיד אפשר להחליף מורה.

0bama1

New member
אדון be roo לא בקשתי ייצוג ממך !מה שניסיתי להגיד אמרתי ולא

סיימתי .אבל האב הזה לא מבין שאני לא נגדו אלא בעדו .ואני בכלל לא מדבר במושגים של זול או יקר .אני מדבר בכלל על משהו אחר .אבל בסדר מקווה שהאב לא יצטער פעם על שהוא לא שוחח איתי ושמע אותי .מחרחר מלחמה הוא כותב לי .מקווה שימצא מורה יותר אינטלגנט ממנו .

0bama1

New member
ידידי האב אתה נמצא בפורום אינטרסנטים כבר מציעים לך את מנהל ה

הפורום .אני לא קשור למקצוע בכלל .אין לי קשר להוראת נהיגה ,יש לי קשר איך לשמור על חיי הבת שלך אך ורק .תחליט אתה ואני מקווה שבעתיד לא תצטער על שלא שמעת אותי .

זה לא משנה קבלנות או מורה "רגיל"

מה שמשנה זה איך ההורים בתקופת לימוד הנהיגה ואח"כ בתקופת החניכות מראים ומלמדים את הנהג החדש.
לא פעם עצרתי מנהיגה נהגים לאחר ביצוע עברת תנועה שעונים בחוצפה, הילד/ התלמיד לומד מהם איך לזלזל בחוקי התעבורה.
מניסיון כהורה לילדים וכאוכף עברות תנועה הדבר הכי חשוב זה חינוך דרך דוגמת ההורים.

dor119

New member
תגובה

אני קורא כאן את השירשור וחושב לעצמי האם אנשים מודעים לחשיבות הנאמר כאן .
לצערי ירדו כאן לפסים של האשמות שנבלעות במהות החשובה של הדברים וחבל !.

אני רוצה להגיד לאב שבא כאן להתייעץ :
אני בוחן כבר 23 שנים מכיר הכל לפני ולפנים . אני אומר בצורה שאינה משתמעת :
יש חשיבות עצומה למורה נהיגה בלימוד הנהיגה , כמו שהמורה מלמד , כמו הרצינות שהוא משדר בלימוד,
כמו הביטחון והבטיחות שהוא מעביר לתלמיד , כך התלמיד נוהג .
אל תזלזל בדיברי obama1 אני לא מכיר אותו , תתעלם מהמתח שנוצר בינכם .
מי שיודע באמת מי מורה לנהיגה טוב זה אנחנו הבוחנים עם הניסיון שיש מאחורי 23 שנים בבחינות אצל כל המורים
אני יודע מה אני יראה ברכב של אותו מורה .אין לי תעודת ביטוח שתלמיד של מורה טוב יעבור את המבחן
אבל יש לי ביטחון שהתלמיד מושקע שאני יראה את הדברים החשובים מוטבעים בתלמיד . עובר או לא אין לזה משמעות
מפני שלעיתים אירוע בכביש , או התרגשות יפילו אותו אבל נהיגה יש והרבה .
מנגד יש מורים והם לצערי לא מעטים שהסיכוי שיהיה רישיון שם הוא קטן וגם רישיון כזה צריך לגרד !!
ורמת הנהיגה גרועה מאד .
אל תזלזל בנהיגה , ביתך צריכה לנהוג בבטיחות ובביטחון כמה עשרות שנים , הכביש הוא מקום מסוכן ,ביתך תוביל את הנכדים שלך
לא אלף ולא אלפיים ש"ח שווים פגיעה ולו הקלה ביותר בבתך או בנכדיך .
לפני 25 שנים עברתי תאונת דרכים חזיתית קשה , לא הייתי אשם , מישהו נירדם מולי ונכנס בי חזיתית במהירות גבוהה בכביש בין עירוני
למזלי נסעתי ברכב בטיחותי והייתי מודע מאד לבטיחות אפילו שעוד לא חלמתי להיות בוחן נהיגה .
הילד שלי בן 3 ישב חגור כמו שצריך מאחור ואני ואישתי חגורים מלפנים . אני ואישתי שהייתה בהריון מתקדם נפצענו למזלנו לא קשה והילד מאחור
יצא ללא שריטה בזכות העובדה שהיה חגור בכסא תיקני . הרכב טוטל-לוס .
לא בא להפחד אף אחד זאת המציאות היום יומית בכבישים . לא תמיד אנחנו אשמים אבל כשמישהו נפגע או יוצא משותק למי זה כבר חשוב , ! המחיר הוא
לא עלינו כבד .
לכן אני אומר לכל מי שמוכן לשמוע ולהקשיב , אל תחסכו מבניכם מורה שיהיה משכמו ומעלה , זאת השקעה לכל החיים...ובכדי שיהיו חיים טובים ובריאים .

dor119

New member
cope , לגופו של ענין..

אני אומר לך מניסיון . בקבלנות , אתה כאילו חוסך אבל תדע לך כלל
המורה אף פעם לא יפסיד .
ראיתי מקרים שמורים הביאו תלמידים לא מוכנים לטסט מתוך מטרה שיכשלו
פעם ופעמיים בכדי לסגור את מיכסת החובה של הקבלנות .. ואז מתחילים " לשחוט "
( סליחה על הביטוי ) .
אני לא רוצה להזכיר שמות אבל יש בי"ס מפורסם בכל ארץ שעובד בשיטה הזאת
( בכל אופן מציע אותה באגרסיביות ) התלמידים שם על הפנים וגם המורים.
כלי הרכב מוזנחים וישנים ...כך ניראים המורים והתלמידים ... אני לפעמים מרחם
על תלמידים שבאים בלי סיכוי לעבור ויותר חמור ...איזה הרגלי נהיגה מכניסים בהם.

dor119

New member
כן , יש ..

בכל מחוז יש מחלקה מיוחדת במשרד הרישוי שתפקידה לפקח על בתי ספר לנהיגה.
יש גם פיקוח ברמה ארצית ....
אבל אם אתה שואל אותי האם הם עושים את העבודה בעיקר בפן של פיקוח על לימוד הנהיגה והמורים ??
תרשה לי לא לענות . " ודי לחקימא ברמיזא "

למעלה