לימוד נהיגה

gooly

New member
לימוד נהיגה

בעבר למדתי נהיגה והפסקתי פעמיים.הרגשתי שיש איזשהו מחסום מלהוציא רשיון למרות שמאוד נהנתי מהנהיגה עצמה. האם תוכלי לומר לי מתי יהייה הזמן הטוב עבורי ללמוד ולהוציא רשיון. אולי השאלה קצת מוזרה אבל....

ארינה

New member
לימוד נהיגה

השאלה כלל לא מוזרה אך עלייך להבין שהזמנים הם לא מדוייקים. אני יכולה לראות מספר נקודות שיסמלו לדוגמא יומיים, שבועיים, חודשיים, שנתיים, יום שני, חודש פברואר. וזה לדעתי יותר יבלבל אותך. אין לי בעיה לשאול רק כיתבי לי בבקשה את שמך.

ארינה

New member
מירי היקרה,

אני יוצאת לעבודה כתבי לי שוב בבקשה בצהריים. ארינה

gooly

New member
מחכה ...

לא הבנתי מה עלי לכתוב לך. שאלתי היא לגבי לימוד נהיגה.מתי הזמן הטוב ביותר עבורי?

ארינה

New member
הכוונה הייתה..

שתכתבי לי שוב ותזכירי לי וזה למען האמת מה שעשית עכשיו, אך אני לא פורסת קלפים בשבת ולכן אני נאלצת לבקש ממך לכתוב לי ביום ראשון שוב כדי שאני אוכל לענות לך את התשובה. שבת שלום ארינה

gooly

New member
יום ראשון

מצטערת שכתבתי לך בשבת.שמעתי פעם שאין פורסים בשבת ואשמח לשמוע על כך פירוט. לענייננו אני מבקשת שתפתחי לי בקלפים לגבי הזמן הטוב ביותר ללמוד נהיגה ואני מוסיפה בקשה האם ניתן לראות שיש לי רשיון ומתי? תודה תודה תודה.

ארינה

New member
פריסות קלפים בשבת

אין חוק לגבי הפריסות אותי פשוט ככה לימדו שלא פורסים קלפים בשבת. גם מתוך כך שבשבת אני צריכה לנוח ולחדש את האנרגיות שלי. בקלפים אני לא יכולה לראות את מה שאת מבקשת כי זמן טוב אני לא יכולה לקבל, אני יכולה לקבל דוגמא שבעוד 2 נקודות זה זמן טוב להתחיל ללמוד אך 2 נקודות פירושן יומיים, שבועיים, חודשיים, שנתיים, חודש פברואר. ולגבי השאלה השנייה אם ניתן לראות שיש לך רשיון ומתי? לא ממש הבנתי את השאלה.

למעלה