לימוד נונצ'קו (אני)

muaythai

New member
לימוד נונצ'קו (אני)

חבר'ה, אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום הנ"ל, אך לאלו שמבינים כאן וכן אוהבים להשתמש בכלי נשק (קרים) למיניהם, או לפחות להסתכל, אשמח לקבל תגובות על הסרטון שערכתי ללימוד נונצ'קו. מכיוון שזו הפעם הראשונה שלי שאני מנסה ללמד משהו דרך האינטרנט, אל תצפו למשהו "טוב מידי". ניתן להפיק מהסרטון בשלבים כל מיני טכניקות לשימוש בנונצ'קו בצורה טובה על מנת לגרום פציעות ולפגוע בעצמך. בנוסף, ישנם 9 שלבים שבכל אחד מהם הנני מתחיל לאט, ולאט לאט מגביר .. בכל אופן, העיקר הכוונה, ואשמח לקבל תגובות (גם לאלו שלא מבינים בדבר). בתודה, ולילה טוב לכולם. ארז שוקרון. http://www.youtube.com/watch?v=D3fX24pJbXo&feature=youtube_gdata

RoyceGracie

New member
כנראה בגלל שהוא מכיל אלמנט מוזיקה ללא זכויות

יוצרים חופשיות..

muaythai

New member
מוזר מאד ..

נסו שוב פעם, כי אצל החברים שלי זה עובד דרך הקישורים של הפורום. אולי עכשיו זה כבר יתן לכם לראות (מקווה). בכל אופן תודה, והמשך יום טוב לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

muaythai

New member
עכשיו זה עובד!!!!

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3939212 העלאתי את זה לאתר אחר (פליקס), ועכשיו זה עובד, בדוק! אשמח לקבל מכם פידבקים ודיעות על הסירטון. תהנו, ותודה רבה לכולם. בברכת המשך יום טוב לכולם, ארז שוקרון.

YardenBu

New member
סרטון נחמד, תודה../images/Emo13.gif

אם אפשר להיות חצופה ולהעיר משהו... נראה לי שהסרטון טוב יותר לאנשים שיודעים טיפ טיפה ורוצים ללמוד תרגילים מאשר לאנשים שלא יודעים בכלל. בתור אחת שלומדת די הרבה מהאינטרנט עכשיו, היו חסרים לי הסברים מילוליים על איך בכלל מחזיקים את זה, הזויות שאמורות להיות בכל תרגיל (למרות שראו את זה יחסית יפה) והכיוונים. אהבתי את ההדגמה האיטית החוזרת, זה משהו שחסר בהרבה סרטונים וזה עוזר מאוד בתפיסה.

muaythai

New member
תודה רבה לך

על ההערות הבונות ירדן. אקח את זה לתצומת ליבי, ואתקן להבא. בכל אופן זה בכל זאת סרטון הסבר ראשון שאני בכלל מעלה לאינטרנט ככה שמכאן יש לי אך ורק מה ללמוד. זהו גם כלי נשק שלא ממש קשור לנושא ועניין הפורום, ככה שהעלאתי את זה בשביל "הפאן" נגדיר את זה ככה, וסתם בשביל לקבל תגובות והערות בונות כמו שלך ;) בכל אופן, תודה רבה שוב פעם, ושיהיה לילה או כבר יום טוב לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

orenjuicel

New member
מהאינטרנט?

אני משתדל ללמוד מהמקצוענים ולא מהאינטרנט

muaythai

New member
באמת שיהיה לך בכיף ..

הסרטון מופנה לאלו שכן לומדים מהאינטרנט (ולא חסר כאן כאלו). וחוצמזה מה רע מללמוד דרך האינטרנט ?! יש כאן מומחםי לאומנויות לחימה בהם עוסקים שלומדים בכל יום דברים חדשים דרך האינטרנט בנאדם. אל תשלול כלום, היום הכל אפשרי! ואם טוב לך כך, אז שיהיה לך המון בהצלחה. בברכת ערב טוב, ארז שוקרון.

dry red wine

New member
זה טרול

האינטרנט מלא בהדרכות של מקצוענים, ואם הם תומכים בזה אז בעצם אתה טרול שכל מטרתו להתסיס. הבעיה שהאשמה בטרוליות מייצרת תסיסה ובזה הם השיגו את עצם מטרתם. כלומר אי אפשר לנצח טרול. לא נורא. לפעמים זה כיף גם ככה :)

muaythai

New member
חח הבנתי אותך

ויש משהו בדבריך .. אבל אהבתי את הכוונה. אז אני טרול .. טוב לדעת! ;) שבת שלום. בברכה, ארז שוקרון.

dry red wine

New member
לא... לא אתה ארז :)

התכוונתי ל orenjuicel כלומר הבחור ש"משתדל ללמוד מהמקצוענים ולא מהאינטרנט" ההצהרה שלו מתסיסה, כי הרי כולנו לומדים מסרטונים באינטרנט. לכן נראה לי שהוא לא באמת התכוון למה שהוא אמר אלא רק ניסה ליצור איזשהו מומנטום בפורום. הרי אם המקצוענים בעצמם מלמדים באינטרנט, כנראה הם תומכים ברעיון. אז האם הוא בעצם מבין יותר טוב מכל המקצוענים הגדולים שעושים את זה? לכן לא נראה לי שהוא ממש התכוון למה שהוא אמר.

muaythai

New member
אההה אוקיי.

אז עכשיו הבנתי .. ועכשיו שרק שמתי לב, וקראתי שוב את מה שהוא רשם, מסתבר שאתה צודק. הוא כנראה לא באמת התכוון לזה. אבל בכל מקרה תודה רבה. שתהיה שבת שלום. בברכה, ארז שוקרון.

orenjuicel

New member
זה טרול

אותם "מקצוענים" שמלמדים באינטרנט מתחלקים לשניים, אחד לפרסם את עצמם ורצון טוב לשתף בידע שלהם, והשני "מקצוענים מדי" שרוצים להרוויח הרבה כסף ואז הם מוכרים את הטכניקות והצפייה בתשלום. ולצורך העניין , כל המורים הטובים בארץ השקיעו הרבה כסף ועוד הרבה יותר מזה זמן יקר כדי ללמוד מהמקצוענים האמיתיים ולא מיו טיוב. אם משהו רוצה ללמוד הוא צריך למצוא מורה עם הרבה נסיון מעשי והמון שעות לימוד כי רק כך יודעים ללמד ולדעת לראות מה לא טוב בביצוע של התלמיד. זה שיש אנשים קמצנים שלא מוכנים להעריך ידע אמיתי והם מעדיפים ללמוד מהאנטרנט שיבושם להם. והנקודה האחרונה: האם תלך לרופא שקבל תואר מהאינטרנט?

קצת באיחור

ראיתי את הסרטון. לפני שאגיב אני רוצה לשאול מה המטרות שלך בלימוד הכלי? האם אתה מנסה לקבל שליטה וירטואוזית? האם אתה רוצה מיומנות לחימתית תכליתית?

למעלה