לימוד ספרדית

באזזיט

New member
לימוד ספרדית

הייתי רוצה להתחיל את הטיול שלי בלימוד ספרדית בבי"ס לא יקר במיוחד, גם בשביל החוויה-בכל יעד בדרום או אפילו מרכז אמריקה(היות ואין לי עדיין כרטיס טיסה-הכל פתוח!) יש המלצות??

natyh

New member
אנטיגוה גוטמלה

קיטו אקודור .,סנטיאגו צילה ,בואינוס איירס ,רק תבחר . בברכה נתי

באזזיט

New member
כן, אבל..

אבל יש לך שם של בי"ס מסוים..לינק לאתר שלהם? מצאתי כמה דרך האינטרנט..אבל הם יחסים יקרים:630$ לשבועיים לא כולל ארוחות..40 שעות לימוד..

natyh

New member
זה בדיוק הענין

חיפשת ברשת ! תגיע לשם בדוק דרוך הרגליים לא ברשת. ברור כולם מחפשיפם קיצורי דרך , טוב עד מעולה ארוחות פיצוץ זול אימים וזמין . ידידי אין כזו חיה . זמין אחרים יגיעו לפניך , ויעלו את המחיר , דוברי אנגלית זמינים ברשת אבוד לך ספרדית לא תלמד שם , כל הרעיון מתבסס על כך שאין לך ברירה או דבר או תמות מרעב .... אין לך ברירה אז תלמד כדי לשרוד , כך קרה לי כך קרה לאחרים ויש כאלו שלא למדו ולעולם לא ילמדו, יש לי קישור : סע וחפש ברגליים , מי שלא ידבר אנגלית מי שאצלו זול מי שתרגיש אצלו בביית , הוא בית הספר שלך . זו תהיה חוויה מדהימה , אך האלו ברשת אכן יקרים ממוסחרים ושווים כלום .

באזזיט

New member
חחח..אתה מצחיק

אתה צודק, מצד אחד זה כיף לנחות ככה קלולס ו"יהיה מה שיהיה"..אבל אחד הדברים שיצא לי להתנסות בהם בטיוליי הקודמים ובכלל..שטוב שיהיה לך פנקס רשום ורושם בצד..אתה חוסך המון זמן יקר בייחוד שאתה רוצה לחסוך..

natyh

New member
זה סוג אחר של טיול

הרבה אנשים מתכננים טיול על סמך טיול קודם זו טעות. הטיול בדרום אמריקה לא דומה לטיול בשום מקום אחר. כי אנשים פותחים לאורחים דלת ולב . לעומת זאת יש הרבה ממוסחרים שיודעים אנגלית. אך מתנהגים שונה הפשרה הכי טובה . קח כמהשיעורים במקום ממוסחר וכשתדע מספיק חפש מקום אחר לא ממוסחר כך תיהנה משני העולמות. בהצלחה .

MafistoCat

New member
לימודי ספרדית בגווטאמלה

ב-Antigua, העיר המתויירת ביותר בגווטאמלה, פועלים בתי ספר רבים. זהו יתרון גדול מפני שניתן להשוות בין בתי הספר ואפשרויות הבילוי לאחר שעות הלימודים הן רבות. אך לצד היתרונות קיים חסרון גדול - מדובר בסביבה תיירותית דוברת אנגלית. אם ברצונך ללמוד ספרדית במקום בו אין דוברי אנגלית, לגור ולאכול אצל משפחה מקומית ולהכיר תרבות שונה ומרוחקת ממסלול התיירים אני ממליצה על Eco-Escuela De Español. בית הספר ממוקם ב- San Andres כפר קטן על הגדה הצפונית של אגם Peten בצפון גווטאמלה. שילמתי $150 עבור 5 ימי לימוד, 4 שעות בכל יום ו -7 ימי אירוח - לינה בחדר פרטי ו-3 ארוחות ביום. התארחתי בבית המורה שלי ונהנתי מכל רגע. המקצועיות בלימודים, האדיבות, היחס האישי והסבלנות יצרו בין השאר את החוויה המצויינת. דבר נוסף וחשוב - 50 משפחות מהכפר הן הבעלים של בית הספר. המורות והמנהלות כולן תושבות המקום והן בדרך כלל המפרנסות העיקריות של משפחותיהן. רווחי בית הספר (אם יש) מחולקים בין כל המשפחות באופן שווה. אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא. בהצלחה !

באזזיט

New member
../images/Emo51.gifזה נשמע

נהדר! אני מבינה שלמדת שם לבד.. גם המחיר ממש זול..אפשר לשאול מה עשית שם בשעות הפנאי?(ואני שואלת זאת רק בגלל שאני מתכננת לטוס לבד, ולא רוצה למצוא את עצמי יותר מידי לבד- כמה שקשה לי להאמין שזה יכול לקרות)..

למעלה