לימוד עיסוי שוודי

YEHUDII

New member
לימוד עיסוי שוודי

שלום לכולם .
אני מעוניין ללמוד עיסוי שוודי
אני גר ברחובות כך שכמה שיותר קרוב יותר טוב
אני מחפש מקום מוסמך שנותן תעודה מוסמכת , לא משהו חאפר שלא באמת מוכר
מישהו מכיר מקום מומלץ ?
תודה

dudusapir

New member
מי שלא מוכר הוא לא חאפר

אני מלמד עיסוי שבדי וכל התלמידים שלי עובדים בתחום (רובם במשרה מלאה) ועושים עיסויים טובים ומשחררים!
הקורסים שלי אישיים, פרטיים, עם עזרה וליווי צמוד כולל לימוד מעשי, יחס אישי, פתיחת קליניקה, שיווק ועבודה.
בהרבה בתי ספר אתה מושך את הזמן (מניסיון) עד שאתה זוכה להיות מטפל.
בבתי ספר נרשמים מאות, וכמה באמת עובדים בתחום? האם מישהו מלווה אותך בהמשך?
האם בבתי ספר באמת מעניין מישהו אם אתה טוב בסיום הקורס? האם מלמדים בבתי ספר שיווק?
אני מקבל טיפולים ממטפלים מקצועיים שלמדו במיטב בתי הספר ולא יודעים לעשות עיסוי, לא יודעים להתאים את עוצמת הטיפול למטופל, לא מבינים מעט בפסיכולוגיה שמרגיש המטופל מרגע הכניסה בדלת עד שהוא יוצא.
&nbsp
אני ממליץ להתחיל בקורס פרטי וזול באזור שלך ולאחר מספר שנים ללכת ללמוד את הקורס הבא בביה"ס מסודר.
&nbsp

הילהל

New member
שלום שכן שלי

גם אני מרחובות. לפני כמה שנים שאלתי וקיבלתי כאן המלצה על ביה"ס לוטוס בתל-אביב. עם המורה הנהדר אימאן הראל. למדתי שם והוספתי ללמוד שם והייתי מאוד מרוצה. נוח מאוד להגיע מרחובות ברכב (זה בהדר יוסף, 5 דקות מנתיבי איילון ושפע חניה) או ברכבת (10 דקות הליכה מת"א אוניברסיטה)

0 אור 0

New member
OK כי אני מכירה מטפלי תאילנדי שלמדו אצלו

וקיבלתי עליו רק המלצות חמות, אבל מעולם לא פגשתי אותו ולא ידעתי שהוא מלמד גם שבדי,
דוקא בחודש הבא אפגוש אותו בפסטיבל טנטריקס אליו נגיע כמנחים
&nbsp

הילהל

New member
טנטריקס מכל המקומות בעולם?

מעניין מה לו ולזה
לאחרונה חטפתי טיפל'ה בחילה מהטנטרה. מהתחושה שכל אחד מגדיר עצמו כמומחה ומורה.. ול אתמיד ברור למה והאם לא עדיף היה שלא

0 אור 0

New member
זהו שאין לו קשר לנושא

לכן גם אני התפלאתי כשראיתי אותו ברשימה של המנחים,
אבל הוא פיתח סדנה של מגע יחד עם מישהי שכן בתחום - ומן הסתם במגע הוא כן מבין.
ולי זה נחמד לפגוש אותו סוף סוף , כי מבין המורים המובילים לעיסוי תאילנדי , אני מכירה את אלפונס ואת נועם טירולר, אבל אף פעם לא את אימאן.אז הגיע הזמן.
לגבי הטנטרה,
יש הרבה מתחזים ושרלטנים שמגדירים את עצמם כעוסקים בטנטרה, בלי שיש להם מושג קלוש מה זה בכלל.
בזמן האחרון יש גם בלבול כשבוגרים רבים של הקורסים של באבאדז למיניות שמאנית מקודשת התחילו לפרסם את עצמם כמנחי טנטרה - אנחנו עובדים מולם על דיוק בפרסום. כי אם הם מאמינים במה שהם עושים, אז שיגידו בפה מלא. והפרסומים שלהם מגדילים את הבלבול שגם ככה קיים בציבור לגבי מה זו טנטרה ומה הקשר שלה למין.
אם את מתעניינת בנושא, ומחפשת משהו יותר רציני, מוזמנת לדבר אתי - אני לומדת ומעמיקה כבר למעלה מעשור, וזה רק יותר ויותר מרתק ופותח אפשרויות.

הילהל

New member
יום אחד אני אפגוש את שני האחרים

על אלפונס שומעת המון. מסוקרנת מאוד
לקחתי כמה סדנאות אצל מישהי שלמדה אצל נעם טירולר וגם שם פיתחתי סקרנות
&nbsp
והטנטרה.. פעם סיקרנה אותי היום מבחילה אותי (ממש פתחתי את התכניה של הטנטריקס ורציתי להקיא. וזה למרות שיש לי היכרות לא רעה עם חלק ניכר מהמנחים. וההיכרות היתה חיובית). למה? שאלה ממש ממש טובה. אולי פעם תהיה לי תשובה

0 אור 0

New member
עם אלפונס אני הולכת כבר דרך ארוכה מאד

פגשתי אותו כשלמדתי רפלקסולוגיה ו*כולם* למדו גם עיסוי , חוץ ממני כי אני הייתי משוכנעת שעם שתי הידיים השמאליות שלי זה פשוט לא מתאים,
אחרי יותר משנה מישהו מהחברים שכנע אותי לבוא רק להתנסות בשיעור של עיסוי תאילנדי אצלו (אלפונס מצדו הסכים לקבל אותי למרות שבזמנו לאותו קורס תנאי הכניסה היה סיום רקמות עמוק, בגלל שכבר הכיר אותי כמטפלת וסטודנטית למגע), ומאז נשביתי בקסמו של האדם המדהים הזה עם הידע העצום והנשמה הענקית, המשכתי גם לקורסים נוספים ובסוף הצלחתי לשכנע גם את בן זוגי היקיר ללמוד אצלו , עד שהפך בעצמו למומחה בתחום העיסוי הרפואי - כזה שמטפלים באים להתייעץ אתו כשהם נתקלים בבעיות מסובכות ...
נועם גם הוא אדם משכמו ומעלה ומאד מענין, ואגב פגשתי אותו דרך פורום עיסוי ז"ל בתפוז - מנהל הפורום שהיה תלמיד שלו , שיתף אותנו כשיצא הספר והסדנאות של אקופורסורה תאילנדית.
והטנטרה. ראוי לדיון בפני עצמו - אם בא לך להמשיך בפרטי, או לפתוח שרשור אחר, לא נראה לי כנספח לדיון על מורים לעיסוי :)
&nbsp

Besomet

New member
אני ממליץ בחום על אלפונס טרשל

הוא מורה בכיר לעיסוי שבדי (בין היתר) והוא מלמד גם בתל אביב.

0 אור 0

New member
ואני מצטרפת להמלצה על אלפונס

מורה מדהים,
רק נראה לי שהוא כבר כמה שנים לא מלמד את השבדי, אלא את הקורסים המתקדמים
בזמן שעוזי למד, חלי טרשל לימדה את השבדי , ראיתי שיעורים שלה גם בבאר שבע וגם בסמינר הקיבוצים (עוזי היה אסיסטנט שלה שם), ובהחלט מומלץ. היא שמה דגש יותר על הפן של מגע נכון, ללמוד לגעת, גישה הוליסטית (לעומת אלפונס שקרע אותנו עם אנטומיה והכרת כל שריר מקדימה ומאחורה), כך שהצירוף של קורס ראשון של חלי והמשך העמקה עם אלפונס מומלץ בהחלט.
מורה מצוין נוסף הוא גדליהו, אבל לא יודעת איפה הוא מלמד.
שווה לבדוק במכללות השונות , לראות מי המורה בפועל ולבחור לפי זה
&nbsp

YEHUDII

New member
לימוד עיסוי , המשך

קודם כל תודה לכל המגיבים !
לדודוספיר אתה מתכוון להתחיל שוודי בפרטי ואת המשך הקורסים אם ארצה בבתי ספר מוכרים ? או את השוודי עצמו בבתי הספר ? ואז מה הטעם ...
האם אין בעיה לעבוד כשכיר או אפילו לשווק את עצמך ללא תעודה ? גם מבחינה אתית וגם מבחינה שיווקית
אחרי כן האם תוכל להגיד לי היכן אני מוצא אנשים בסביבתי שפועלים כך ?! יש לך מישהו להמליץ שאתרשם יותר ?

לגבי אלפונס היכן הוא מלמד בתל אביב ??

dudusapir

New member
המלצתי על אלפוס וגם על אימאן

למדתי אצל שניהם עיסוי תאילנדי.
אני יודע שהם מלמדים גם שבדי...
המלצתי ללמוד שבדי אצל פרטיים ובשלב יותר מאוחר להתקדם לעיסוי רפואי וכדומה דרך בתי הספר גדולים....
אין סוף ללימודים ותמיד ניתן להוסיף קורסים וסדנאות בהמשך. מה שבאמת חשוב זה המורה!
בשביל לפתוח עסק, אין צורך בתעודה.
אגב כל אחד יכול לתת תעודה וניתן גם לעבוד ללא תעודה כל עוד אין חוקים.
בעניין ביטוח לא כל אחד מוכן לבטח...

YEHUDII

New member
מורים מומלצים

תום פנאיין
יניב ניסים

מישהו מכיר ? ממליץ ?
אני מתלבט בין קורס שלהם דרך מירב , קורס של 8 חודשים לעיסוי רפואי ( שכמובן יותר בכיר וכולל גם שוודי רקמות וכו ) יום שבועי מלא
לבין אימאן הראל עליו המלצתם , קורס של 4 חודשים הרבה פחות שעות כל יום , שוודי למתחילים , כשהקורס כולל מקסימום 6 תלמידים ...

אודה לכל מי שיש לו מה לומר לו בנושא

dudusapir

New member
אני למדתי אצל תום

שנה שלמה במסגרת מירב עיסוי שבדי ורקמות עמוק.
ממליץ בחום...מורה תותח

0 אור 0

New member
תום פיאנן מומלץ מאד

לא מכירה אותו מהחיים, אבל בעבר הוא כתב פה בפורום ובפורום עיסוי והידע שלו מדבר בעד עצמו
שמעתי עליו הרבה מאד המלצות באותה תקופה
&nbsp

למעלה