לימוד עיצוב פנים לחובבנים/לתחביב

sivanFlower

New member
לימוד עיצוב פנים לחובבנים/לתחביב

שלום לכולם, אני מעוניינת לקחת קורס בעיצוב פנים. אינני מתכוונת לעסוק בזה באופן מקצועי. המטרה היא העשרה היות וזה נושא שמאוד מעניין אותי והייתי רוצה לדעת ולהבין יותר וליישם בהמשך. ביררתי מה קיים בשוק ומצאתי את הקורסים הבאים: 1. building בגעש - מציאים קורס עיצוב ושיפוץ הדירה - 10 מפגשים של 3 שעות, כ- 2000 ש"ח 2. מכללת בית ברל - עיצוב הדירה - מפגשים שבועיים של 3 שעות, 3-4 חודשים, כ- 1600 ש"ח 3. קורס של בנין ודיור - 10 מפגשים של 3 שעות, כ- 2200 (או 1800 למנויים) 4. שנקר - עיצוב ותכנון הבית - 24 מפגשים של 4 שעות (חצי שנה), 3500 ש"ח. לפי הבנתי המרצה של שנקר מעבירה גם את הקורס של בנין ודיור. נראה לי שהתוכן פחות או יותר דומה אצל כולם, לא הצלחתי לתפוס את שנקר כדי לברר מה התוכן שקיים אצלהם שמאריך את הקורס לחצי שנה. והשאלות: 1. האם כיסיתי את כל האופציות שעומדות בפני? או שיש עוד מקומות שלא הגעתי אליהם? (אני מאזור המרכז - כפ"ס/רעננה) 2. די מבולבלת בין הקורסים הללו, לא יודעת מה מומלץ, מה כדאי? מה יותר מקצועי? את מי הייתם בוחרים? אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה!!!

זיווה100

New member
העשרה בעיצוב פנים

במרכז הישראלי לעיצוב, ברמת החייל, ת"א, מתקיים קורס ערב בן 10 מפגשים, אחת לשבוע. עלות הקורס היא 1,300 ש"ח. במקום ניתן להתרשם מקורס שכבר מתקיים וגם לקבל המלצות מאנשים שעברו את הקורס. הטל' שלהם: 6498415. בהצלחה!

sivanFlower

New member
למה לא עונים??? ../images/Emo53.gif אף אחד לא

מכיר? לאף אחד אין חוות דעת על הקורסים הללו? ותודה לזיווה, התקשרתי למרכז הישראלי לעיצוב, הקורס עולה 1200 ש"ח והוא גם 10 מפגשים של 3 שעות. תודה על האינפורמציה אשמח לשמוע חוות דעת על הקורסים השונים ומה מומלץ, אנא עיזרו לי כי אני באמת מבולבלת בין כולם!!!!

yboob

New member
הי סיוון,

הייתי שמחה לתת לך חוות דעת, אך לא התנסיתי בקורס שכזה... כמה הצעות: 1. אני יודעת על קורס שמועבר באכסניית הנוער בבני דן- ע"י מעצבת פנים נראה לי שזהו קורס ובו מועברים טיפים ורעיונות מנסיונה של המנחה . 2. בעיתון "עכבר העיר"- ת"א מתפרסמים בכל סופ"ש קורסים שונים ולפעמים יש גם פרסום לקורס בעיצוב פנים. 3. ההצעה שנראית לי הכי רלוונטית עבורך, היא לגשת לכל אחד ממעבירי הסדנאות שציינת ולהשתתף בשיעור לדוגמא. זה נהוג ומקובל,תתרשמי מרמת המרצים, מאופי המשתתפים, מתנאי הכתה וכו' וכו... 4. כמו שציינת , מעצבת לא תהיי, אך תקבלי מנת טיפים מרוכזת(בסגנון המדורים שב"לאשה")בתחום מקסים שמשלב אסתטיקה ופרקטיקה. מה שבטוח הוא-שתהני! בהצלחה יפעת

../images/Emo20.gif עוד קורס אחד...

מישהי העלתה כאן בעבר פרטים על קורס של העיתון "בנין ודיור". בכל אופן, אפשר לברר בטלפון או דרך האינטרנט. בהצלחה

למעלה