לימוד עיצוב תעשייתי בניו יורק

canaroni

New member
לימוד עיצוב תעשייתי בניו יורק

היי, אני בשלבים ראשוניים של חיפוש בית ספר לעיצוב תעשייתי בניו יורק. אשמח לשמוע תגובות/המלצות וכל מידע אחר שיעזור לי לבצע את ההחלטה - המידע הטוב ביותר שאני מחפש הוא מאנשים שלמדו שם. תודה מראש, רון

שירלי מ7

New member
סיהס בניו יורק

היי אני חשבתי גם ללמוד בנייורק אז התחלתי לברר יש לך את פראט לעיצוב תעשייתי שהוא בברוקלין ונחשב לבית ספר מעולה בתחום ויש לך את פראט שהוא במנהטן ששם זה עיצוב מוצר תיקח בחשבון ששכר הלימוד שם הוא מטורף בסביבות ה30000 דולר לשנה וזה עוד לא כולל מגורים מחיה וחומרים אבל יש אפש' למלגה אם תרצה אתרים או עוד שאלות אשמח לעזור שירלי

canaroni

New member
תודה על התגובה...

כיצד ניתן להשיג מלגות ומה עוד את יודעת בנושא? האם כבר למדת שם או שאת בשלב הבירוריום? כל מידע יתקבל בברכה, רון

שירלי מ7

New member
ביהס בניו יורק

www.parsons.edu , pratt.edu באתרים מפורט על המלגות. אני עשיתי השנה את המבחנים בשנקר ואני נמצאת ברשימת המתנה בדרגה גבוהה ומקווה לטוב :) החלטתי שאת התואר הראשון אני מעדיפה לעשות בארץ ואם ארצה תואר שני אשקול יותר ברצינות על אירופה או ניו יורק , בנתיים גרתי בניו יורק חצי שנה ובאתי לפה לעשות את המבחני קבלה בכיף שירלי

שירלי מ7

New member
ביהס בניו יורק

www.parsons.edu , pratt.edu באתרים מפורט על המלגות. אני עשיתי השנה את המבחנים בשנקר ואני נמצאת ברשימת המתנה בדרגה גבוהה ומקווה לטוב :) החלטתי שאת התואר הראשון אני מעדיפה לעשות בארץ ואם ארצה תואר שני אשקול יותר ברצינות על אירופה או ניו יורק , בנתיים גרתי בניו יורק חצי שנה ובאתי לפה לעשות את המבחני קבלה בכיף שירלי

למעלה