לימוד פסיכולוגיה

חן המלך2

New member
לימוד פסיכולוגיה

אהלן
במסגרת לימוד תואר ראשון שאתחיל השנה,בחרתי חוג רב תחומי.כרגע אני רוצה להשלים 20 נקודות זכות,ולכן צריך לבחור עוד קורסים.
חשבתי לבחור קורסים מפסיכולוגיה,אבל אמרתי שאחשוב על זה לפני כן.
האם זה מקצוע קשה?מורכב?
הבנתי שהוא מאוד מאוד מעניין.......
מבחינת אנגלית,מתעסקים הרבה במאמרים שכתובים באנגלית?
באופן כללי בשורה התחתונה,כדאי לי לקחת את המבוא ולראות אם זה מעניין אותי,ואם כן אז בשנה הבאה לקחת קורסים מהתחום?
תודה

sense9

Member
מנהל
לא יודעת לגבי הקורסים הספציפיים בחיפה

(מציעה לשאול גם בפורום סטודנטים), אבל בעיקרון הקורסים בפסיכלוגיה לא ממש קשים (בגדול) ורמת העניין היא דיי אינדיבידואלית. דווקא המבוא הוא קורס מאוד עמוס ולפעמים נותן אינדיקציה שלילית.

sense9

Member
מנהל
לדעתי מקורס קליל יותר כמו פסיכולוגיה חברתית

אבל כאמור,לא מכירה את היצע הקורסים ותנאי הקבלה בחיפה|תמיכה|

חן המלך2

New member
אוקיי

ואיך הרמה של האנגלית בפסיכולוגיה?יש הרבה מאמרים לקרוא באנגלית?
כשמרצה מבקש לקרוא מאמר באנגלית לשיעור מסויים,בשיעור המרצה יעבור על המאמר ויסביר אותו בעברית?

sense9

Member
מנהל
לא בהכרח, אבל התמודדות עם אנגלית

היא חיונית. (מקסימום, תמיד אפשר למצוא תרגומים דרך אגודת הסטודנטים וכד'
)

חן המלך2

New member
ברור שהיא חיונית

והרמה של האנגלית בפסיכולוגיה היא גבוהה?לא קיבלתי מענה על השאלה הזו...

חן המלך2

New member
אוקיי

אני שוקל לקחת כן את המבוא כדי לראות אם זה מתאים לי ואם אתחבר לנושאים.....למה התכוונת כשאמרת שהמבוא לפעמים נותן אינדיקציה שלילית?
והאם המבוא כולל הרבה מאמרים באנגלית?

beltal8

New member
|מתערב| -לפני שנתיים שינו את המתכונת של קורס

המבוא לפסיכולוגיה (ואני לא יודע אם מאז שינו בחזרה או לא), כך שבמקום לסקור הכל הוא פשוט מתמקד בנושא - פסיכולוגיה כמדע. לדעתי זה לא יתן לך אינדיקציה אם אתה מתחבר לפסיכולוגיה או לא.
הייתי באמת ממליץ על קורסים כמו התפתחותית או חברתית/אבנורמלית (השניים האחרונים היו בשנה שניה ואני לא יודע אם צריך קורס-קדם בשביל לקחת אותם).
רמת האנגלית בשביל הקורס בהתפתחותית ובחברתית היא די בסיסית, בשביל אבנורמלית צריך רמה גבוהה יותר (המרצה דורש קריאת מרביתו של ספר באנגלית, והוא עצמו לפעמים מדבר אנגלית בהרצאות)

למעלה