לימוד קייט - המלצות

baludodo

New member
לימוד קייט - המלצות

היי, מישהו יכול להמליץ לי על קורס קייט? ואני לא מתכוון לרשימת המקומות שמלמדים כי רשימה יש לי. אני מתכוון להמלצות (טובות או רעות) מאנשים שממש למדו שם. מה היתה רמת ההדרכה, שרות, ציוד (מכשירי קשר, קסדות), מחיר, הנחות על קנית ציוד, ביטוח, וכו' תודה :)

aristo1973

New member
למדתי לבד

ואני עדיין לומד הרשת מוצפת באינפורמציה קח שיעור ראשון עם מדריך ואת כל השאר תלמד לבד ומהגולשים מסביב

hagitoz

New member
אופיר, ההמלצה שלך קצת מפתיעה אותי:-

אופיר, אני מאוד מופתעת ממך, אתה שמכיר בסכנות של ספורט הקייטסרפינג ומודע לחשיבות הלימוד למרות שלפי מיטב ידיעתי אתה לא עשית קורס, אמנם יודע להעיף עפיפונים ויש לך ניסיון רב ואני לא מזלזלת לרגע, אך שלב ההגעה למים תוך שילוב העבודה עם הגלשן ולימוד נכון של הנפות וגרירות במים מהווה תהליך עיקרי וקריטי בלימוד. מקווה שאתה מסכים איתי. לסיכום, אני ממליצה באופן אישי לכל אחד שרוצה ללמוד קייט בביטחון אם זה לשמור על חייו ועל חיי האחרים וכמובן ללמוד לפי השלבים הנכונים, לקחת קורס קייט או אם לא קורס לפחות חבר מיומן שייקח על עצמו את האחריות לתרום לכם לפחות 8 שעות באופן צמוד ובטוח - קצת סבלנות וסובלנות יחסכו ממכם הרבה תקלות לא נעימות בכלל. תודה חגית עוז

aristo1973

New member
שלום חגית

אני מבין בחשיבות של הקורס , ואני לא מזלזל אבל 1.המחירים בשמיים 2.נסיון בהעפת עפיפון ושליטה הינו אישי 3 אני מעיף פויילים בגדלים שונים כבר שנתיים וחצי ועדיין אני " לומד " ראיתי במספר בתי ספר בחו"ל שקורסים מתפצלים על מספר של 20 שעות ומחולקים בשלבים ולפי רמה ,אי אפשר לדחוס למודרך כל כך הרבה ב כל כך מעט זמן , לכן אין שום ספק שהמפגש הראשון יהיה חייב להתעסק בתאוריה ובבטיחות+התנסות בהעפה הנפה הנחתה אני עדיין נאבק בלהישאר על הגלשן יותר מעשרה מטרים וחוצמזה "איפה הרוח" הגיע הזמן שתעשי מאונטיינ בשישי האחחרון לא הפסקתי לחדד

ללמוד לבד ?? נו אופיר, באמת.

אופיר, עצת אחיתופל. חשבת פעם למה כבר שנתיים וחצי אתה מסתובב על החול, בעוד שכאלה שהיתחילו איתך כבר מגיעים ל PKRA ? אז אולי זה טוב ו"חסכוני" לך, אבל ממש ממש לא מתאים לרוב. אז, קח שיעור ותהייה לי בריא. רוני

aristo1973

New member
אנשים מעיפים עפיפונים כבר

שניםףלא צריך מדריכים צרכים רצון ומשמעת ואינטרנט דבר שני רק עכשיו נגנסתי למים ולצערי כמות ימי הגלישה במצב רע מאוד אז לפעמים עדיף להישאר על הקרקע לגבי שיעור ,אם פיטר לין היה מגיע לארץ או ש אנדי פרסטון הייתי רץ לשיעור אבל כשיש אנשים שמקובעים על דבר אחד ןל מוכנים לראות מסביב חבל להוציא שקל לא צריך שיעורים כדי להניף להנחית או לעשות שמיניות לפרטים על איך לגלוש על גלשן או על מאונטיינ אפשר לפנות ל......

aristo1973

New member
תיקון טעויות

שנים ולא צריך מדריכים צריכים רצון,משמעת,ואינטרנט דבר שני רק עכשיו נכנסתי למים אחרי שנתיים שאני על הקרקע ולצערי כמות ימי הגלישה במצב רע מאוד,הקרקע הוא אקסטרים מטורף לגבי שיעורים ,אם פיטר לין היה מגיע לארץ או ש אנדי פרסטון הייתי רץ לשיעור אבל כשיש אנשים שמקובעים על דבר אחד ןלא מוכנים לראות מסביב, חבל להוציא שקל לא צריך שיעורים כדי להניף להנחית או לעשות שמיניות,גרירות או קפיצות לפרטים על איך לגלוש על גלשן או על מאונטיינ אפשר לפנות ל......

sofxschool

New member
המלצה על קורס

שלום... נפתח השבוע בית ספר ללימוד גלישת עפיפונים תחת חסות חברת sof-x. הקורס כולל בתוכו לימוד תאורתי ומעשי של כל תהליך הגלישה ע"י מדריכים מנוסים בעבודה זו בעלי ניסיון רב בהדרכת קייט סרף בפרט. הקורס כולל ביטוח ומשלב בתוכו ציוד מתקדם בענף - כלומר הלימוד נעשה על קייטים משנתון 2006. לאחר הקורס ניתן לקנות ציוד במחירים מיוחדים לבוגרי הקורס. בתקוה לראותך צוות soxschool... 0506522665 או באימייל [email protected]

baludodo

New member
הבנתי...

מכל הדיבורים עוד לא קיבלתי תשובות :) ברור שאפשר ללמוד הרבה מהאינטרנט ומסרטים (למשל The complete kiteboarding guide) אבל לדעתי אין תחליף למדריך שיודע ללמד ומבין במה שהוא מלמד.

aristo1973

New member
תלוי באדם

אם יש לך כסף מיותר יש בית ספר באנגליה 22 שעורים תחזור אלוף

למעלה