לימוד קפואירה

Neס

New member
לימוד קפואירה

הי, אני בן 26 וגר בתל-אביב, איפה אני יכול ללמוד קפואירה? תודה.

avishem

New member
יש לך קבוצה של גילאי 22+

ימים ראשון ורביעי מ7 עד 9. (בערב) במועדון הפוקוס ברח' אינשטיין... ממש ליד האוניברסיטה. (למאמן קוראים גיא) ויש לך של קבוצת אבאדה בבי"ס ברח' בן יהודה בימים שני וחמישי (אאם אני זוכר נכון) יש לך של קורדאו ג'י אורו בבי"ס אליאנס (ליד קניון רמת אביב) בראשון ורביעי אבל נראה לי שזה לילדים ונוער. בכל אופן הייתי ממליץ לך ללכת ולעשות שיעור נסיון בכל אחת מהקבוצות כדי לבדוק איזה סוג אימון ואזה סוג מאמן מתאים לך... תהנה גבר.
בקשר לשעות של קורדאו ואבאדה אני לא בטוח אז תאלץ לחכות שמישהוא נוסף יגיב לבקשתך... סורי.

Ze Colmeia

New member
כנס....

למזלך (ממש במפתיע
) בת"א יש המון מקומות שמאמנים בהם...כנס ללינק ותחפש איפה הכי מתאים לך...ד"א אני ממליץ שתצלצל למאמן שם כי לא בטוח שהשעות מעודכנות.... ד"א אני חושב שאריאל (מגו) מאמן אנשים מבוגרים, ובעיקרון אתה גם יכול ללכת ללמוד עם הקבוצה של 16 ומעלה, אצלנו בקבוצה של המתקדמים מתאמנים גם בני נוער וגם מבוגרים, ההבדל היחיד זה הגיל, מלמדים לפי חגורות, וזה ממש מצויין כך

Ze Colmeia

New member
כנס....

יש בת"א....אני ישים לינק.... אני יודע שמגו (אריאל) מלמד מבוגרים ובטח גם איזאק.... בעיקרון אין לך מה לדאוג לפי דעתי גם תשתלב טוב בקבוצה של בני נוער...אצלנו זה עובד

jennie 00

New member
../images/Emo26.gif

כמו שאמרו לך פה יש קבוצה של קורדאו בת"א אחת הקבוצות שייכת שם למאמנת בשם יעל שאני אישית חושבת שהיא ממש אבל ממש אחלה+
עכשיו כתוב לי באתר מתי היא מלמדת אבל לא איפה אז אני אכתוב לך פה את הטלפון שלה 053934148 יש עוד כמה אבל זה לבנתיים קבל עליה המלצה אישית ממני..

למעלה