לימוד רכיבה למתחילים - המלצות?

dragon69

New member
לימוד רכיבה למתחילים - המלצות?

מחפשת המלצות ללימוד רכיבה איפה כדאי ללמוד באיזור המרכז? (אני גרה בתל אביב) כמה שיעורים (בערך) צריך כדי להגיע לרמה שמאפשרת להשתתף בטיולי רכיבה? כל המלצות וטיפים למתחילים יתקבלו בברכה!

Sweet SuGaR

New member
אממ אני גרה בת"א ואני רוכבת ב-

תלמי מנשה 25 דקות נסיעה מת"א חווה יפה
סוסים ממש מתוקים אחד אחד מדריכים מעולים ומקצועיים אם את רוצה עוד מידע את מוזמנת לפנות אליי במסרים.....

טוי בוי

New member
רשפון ג'וקי קלאב../images/Emo60.gif

זה 15-10 דקות מתל אביב מניסיון אני גרה בתל אביב ושם 2 ימים מהשבוע - + בערך וזו חווה ממש נחמדה יש שיעורים בוקר וערב... 09-9507235

ldghglj

New member
לפי מה...

שאני הבנתי רשפון זה בלאגן אחד גדול כל המכשולים וזה הכל ביחד וזה לא מסודר לאי ודעת חברה שלי ומדריכה אחת שעבדה שמה אמרו שזה בלאגן גדול ובגלל זה עזבו :\

טוי בוי

New member
ההם* ההם*

עד היום מרשפון פיטרו רק מדריכה אחת ומיה עזבה ללמוד וטרינריה... והחווה משתפרת ממש תבוא ותראו היא כבר נראת מ-צ-ו-י-ן כולל הסוסים...חחח ותקפצו לי....

טוי בוי

New member
יעל מצפון?!

כן היא עזבה כי היא ילדה ולא היה לה זמן בדיוק שבוע אחרי שבאנו היא עזבה שתגיד מה שהיא רוצה היא לא יודעת מה יש ים עכשיו במיוחד עם עזבה שבוע שבועיים אחרי שהתחברנו...

ldghglj

New member
אין קשר....

סתם שאלתי אם את מכירה שמה כי אני יודעת שהיא הדריכה שמה היא מדריכה עכשיו ברעננה דוגרי אני יכולה להחטיף לה כאפה היא מעלה לי את העצבים פעם אחת החניכה שלה נפלה מפעם ראשונה בקנטר והיעל המטומטמת הזאתי באה אליה בשיא האדישות וצועקת עליה לקום כי זה לא מגרש טנים מי היא חושבת שהיא?! כמעט פירקתי אותה מכות אבל בדיוק טיפלתי בסוס:))

טוי בוי

New member
היא מלמדת בעמק זוהר לא?!

לימדה לפחות ורכבה על ויקינג החמוד! לא ראיתי אותה מספיק בסך הכול 3 פעמים..חח

עמק זוהר......

בעלה של יעל הוא חבר טוב של אבא שלי אז הוא לקח אותי ואת קרן לשם פעם! החווה ממש נחמדה! ממש אבל! אהבתי את התאים! והמרעה בכלל גן עדן!!!!! רק וורג'יניה המסכנה נשארה לה בתא שלה כשכולם במרעה!!! ודבר אחד שפשוט לא הצלחנו למצוא זה את החדר אוכפים! חיפשנו וחיפשנו ולא מצאנו!!! ואז ישבנו עם יעל והיא שאלה אותנו כל מיני דברים וראינו את כל הרוזטות והגביעים והפרסים שלה! ויש להם במטבח מלא תמונות שלה ושל עוד אנשים קופצים מזה יפה!!! זה לא היה קשור! סתם נזכרתי בזה!

טוי בוי

New member
כן ווילון רוזטתות לפי צבעים ../images/Emo60.gif

חחח חווה ממש יפה!!! בריטנה שהיתה להם בחופש קפצנו במרעה מסלול אני היתי על חוואג'

GrEeNwOmAn

New member
בקשר לעמק זוהר...

כן באמת יש ליעל מלא מלא גביעים ורוזטות. יעל מצפון מאמנת אצלינו בעיקר בקורסים, אבל פעם היא אימנה גם סתם ככה לפעמים. היא מאמנת בעיקר דראסז' (שופטת דראסז') יש לה סוס מדהים ומטופח ששמו ויקינג. (מצורפת תמונה שלו). ואכן חוואג' הוא מלך, פוני קטן וחזק שקופץ 1.20 מעצירה. איזה ווינר! אה והוא לא מסורס. חחח...

עמק זוהר אחלה של חווהה.. אני...

הייתי שם בקייטנה לפני 3 וגם 4 שנים!! וממש נהנתי!!!! והכרתי שם מלאאא אנשים... וממש אהבתי את הסוסים!! הכי אהבתי את ז'אן בתקופה שהוא היה סייח יש לי מלא תמונות שלו... חחחחחח הוא היה כזה בון בון!!! ורואים באחת התמונות את האוזנים של שקל... ואוויי חוא'ג.. איזה סוס מפחיד.. כל פעם פחדתי להיכנס לאוטרווה שלו.. פחדתי שהוא ינשוך אותי או יתן לי איזה בעיטה... והוא כזה פוני נוווחח אני זוכרת שעשינו שעור עם קרן המדריכה.. ורכבתי על חווא'ג.. וכל השעור רכבתי בלי ארכוובת כי היה לי ממש נוח עליו... ואין על האוכל של אמא של יעל!!

וגם חוואג' לא ינסה להרביע....

בזמן הקרוב.. כי לפי מה שסיפרו לי.. רצו שהוא ירביע פעם את בטח אני חושבת או את רוז.. אני לא זוכרת... ואחת מהן נתנה לו בעיטה לפנים או משהו כזה.. ומאז יש לו טראומה והוא לא מתקרב לנקבות..

GrEeNwOmAn

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תקשיבו- חוואג' יכול להיות שהסיפור לפי מה שדרורי סיפרה. הוא צוהל לבנים, ולפני איזה 3 חודשים באה סוסה חדשה לביקור והוא קפץ את הגדר של המרעה למענה, וצלע איזה שבועיים. וחוצמזה חוואג' לא מתייאש והוא קורע את הנקבות שהוא רוצה.

למעלה