לימוד רפואה אלטרנטיבית

זלכה

New member
לימוד רפואה אלטרנטיבית

שלום לכולם, היות ומאסתי בטיפול הקונבנציונאלי, בזמן האחרון בני (בן השנתיים) ואני מטפלים בעזרת הרפואה האלטרנטיבית. הייתי רוצה לדעת היכן אוכל ללמוד את הנושא (אני לא יודעת כ"כ להבדיל בין הטיפולים השונים) לא ברמה מקצועית של טיפול באנשים, אלא יותר בשביל המשפחה. פשוט אני רוצה לדעת יותר על החומרים הטבעיים והשיטות הטבעיות לטיפול של בעיות פשוטות יחסית. כמובן שבבעיות מסובכות יותר (חלילה) אפנה לייעוץ רפואי. מהו תחום הלימוד המתאים לי, ואיפה אוכל ללמוד זאת (באיזור ראש העין-פתח תקוה). תודה, דנה.

מומלץ ראשית לקרוא על מגוון התחומים

בתחילת פברואר אמור המדריך ´דפים אחרים´ לצאת לאור. במדריך זה רשומים מגוון אדיר של מטפלים, מורים ובתי ספר המציגים מגוון תחומים. בנוסף לכך יש אנציקלופדיות בתחום הרפואה המשלימה / אלטרנטיבית. מאחר ואינך יודעת במה להתחיל אני מציעה לך לקרוא ראשית כל, להתקשר ולבקש שישלחו לך פרוספקטים, להיכנס לפורטל טבע לייף ולנדוד בין כמעט 70 קבוצות הדיון מתחומים מגוונים השייכים לרפואה המשלימה ולקרוא את מכתבי הפתיחה שלהם - ללחוץ על המקום שכתוב בו מידע של/על מנהל/ת קבוצת הדיון. עדיף לסמוך על תחושה אינטואיטיבית פנימית אשר תדריך אותך לאן להגיע. תקראי, תחקרי יותר לעומק, תני לעצמך לחוש וכלפי התחומים שאת מרגישה שהם ´אמיתיים´ כווני את עיקר תשומת הלב שלך. הכתובת של הפורטל הוא: www.tvalife.com/forum ברכות לבביות, אסתיה

למעלה