לימוד שוק ההון

לימוד שוק ההון../images/Emo9.gif

שלום רב, אני מחפשת מקום רציני ללמוד על שוק ההון שיקיף את כל הנדרש וגם יתן לי כילים להתמודד. אני לא מעוניינת לעבוד במשרד כלשהוא אלא לדעת להשתמש בכילי השוק לצרכים פרטיים בלבד. אילו נקודות חשובות אני צריכה להביא בחשבון בבחירת מקום הלימוד? אני גרה בתל אביב. האם אפשרי לקבל המלצה? אני בוגרת תואר שני במנהל עסקים בבינתחומי וכן, וטרינרית במקצועי.... אשמח להמלצה על מקום (מיטב/פסגות/מגמות.... ועוד..) וכן איזה קורס לקחת להתחלה חלקה ויפה תודה,

noam4u

New member
קצת פרטים

היי אני מניח שאת מתכוונת לקורס כללי ולא לצורך רישוי. קורסים כלליים יש בהמון מקומות אבל במעט מאוד הקורסים באמת איכותיים. אני אישית ממליץ מבין המכללות שהצגת על מכללת מגמות בפתח תקווה. הם בין הותיקים והאיכותיים בשוק ואני מכיר אותם שנים. לצורך ההגינות אציין שהם מתחרים של המכללה שלי, ועדיין אני ממליץ עליהם ומעריך את המקצועיות שלהם. אציין כי גם במכללה שלי אנו עומדים לפתוח קורסים כאלה ואז ברור על מה אמליץ...
אבל בנתיים אני מציע לך לבדוק איתם.

תודה על המענה המהיר שלך...

אבדוק את מכללת מגמות אבל כמו שכתבת, מכללת מגמות היתה באמת ברשימה שהצגתי אך מה עם אלו שלא הצגתי?

noam4u

New member
יש הרבה

יש הרבה מכללות בשוק אבל 90% מהן לא מקצועיות ובעלות מניעים נסתרים, כמו ללמד אותך לסחור מסחר יומי עם הרבה פעולות כי הן מרוויחות עליך עמלות וכו'.

אבל גם מגדל ומיטב מעולים! עבדת עם מגדל, לא?

מגמות הכריזו על כך שהם מרוויחים מעמלות. תראה באתר שלהם. מה קרה לך, נועם? פעם היית ממש אובייקטיבי.

noam4u

New member
קודם כל, לא מחקתי, שנית עניתי

לא מחקתי, ואני לא נוהג למחוק הודעות (גם שתולות אני לא מוחק בדרכ...) שאלו אותי, עניתי לפי דעתי, מכל מי שהוא הציג (כולל מי שאת העלת) לדעתי מגמות הכי מקצועיית וותיקים. הם לא עושים את הקורסים רק במטרה להרוויח עמלות, הם לא שייכים לבית השקעות (דבר שפוגע באובייקטיביות לטעמי), והתכנים שלהם איכותיים. שאלו את דעתי וזאת דעתי. ושוב, חוזר ואומר שמגמות הם מתחרים שלי ועדיין אני ממליץ עליהם, ולא יוצא לי מזה כלום. בכל מקרה, בהצלחה

בדרך כלל אתה לא מוחק????

בעבר כבר דיברו פה אנשים מהפורום על הודעות שמחקת להם. ולגבי בתי השקעות, אני למדתי במגמות והם אכן מעולים, אבל נראה לי שאתה מאד מגמתי (אם כבר מגמות) וזה די בולט בהודעות בשבועיים האחרונים שלך.

noam4u

New member
מה בדיוק הקשר?

אם את רוצה להשמיץ את לבריאות. הבן אדם עבר עבירה, שילם עליה וזהו. למה סתם להשמיץ? לא שאלו אותי על המנהל, שאלו אותי איפה אני חושב שהקורס טוב. יש לך אינטרס אישי בהשמצות?

../images/Emo127.gifתודה על האובייקטיביות. אבדוק את מגמות...

אני רואה כאן לא מעט התקפות שווא בלי הבנה של הכוונות שלך... ממש מוזר. תודה. בכל אופן

למעלה