לימוד Winrunner

l i o r 4 u

New member
לימוד Winrunner

שלום לחברי הפורום המלומדים. ברצוני להתחיל ללמוד Winrunner באופן עצמאי, קראתי פה שרשור של תגובות בנושא אך עדיין מס' שאלות לי: 1. כיצד בכל זאת ניתן להשיג את התוכנה או איזו גירסה לדוגמא של התוכנה ? 2. מהי הדרך האופטימלית ביותר ללמוד את השפה בדרך עצמאית ? (במגבלות העניין) 3. האם מישהו מכיר אתרים טובים לגבי מאמרים או שיעורים ברשת ? (יותר ממוזמן לשלוח לינקים). המון המון ... תודה.

Taloded

New member
הי ליאור

1. את הגירסה ניתן להשיג דרך מרקורי לתקופה מוגבלת או בדרכים לא דרכים (אם אתה מבין, למה אני מתכוון...). 2. יש ספר באמזון ("winrunner in a harry" או משהו כזה), קצת (הרבה) יקר - כ-270 ש"ח כולל משלוח, אבל זה הספר היחיד שמצאתי ללימוד התוכנה באינטרנט. ואם תשיג את התוכנה יש ספר שלם ב-HELP כולל דוגמאות וכו'. 3. לא מכיר אתרים ללימוד התוכנה. אבל יש אחלה חבר'ה בפורום, שאולי יכולים לעזור יותר ממני. ד"א למה דווקא Winrunner ?

erandd

New member
אני הייתי הולך על QTP

שמתי לב שמרקורי לאט לאט מוציאים את WINRUNNER. הם הפסיקו לפתח סביבו ודוחפים רק את QTP (למרות שעדיין יש תמיכה ויש המון לקוחות איתו) QTP עושה כל מה שWINRUNNER עושה רק יותר טוב במיוחד בסביבות WEB

l i o r 4 u

New member
אוקיי ...מה שאתם בעצם ..

אומרים זה שעדיף ללמוד QTP, אני מניח שזה אותו סיפור מבחינת אופרציית הלימוד של הכלי הזה, האם אני צודק ? לשאלתכם למה דווקא winrunner ? ובכן, אני בודק תוכנה ידני כבר 3 שנים, יש לי ניסיון בתכנות (לפחות תאורטי), הידע שלי ב - Auto QA לא רב במיוחד וחשבתי שה - Winrunner הוא הכלי המבוקש ביותר כיום. בכל מיקרה אשמח לקבל גם אינפורמציה ונתונים כללים לגבי ה - QTP. המון תודה ...

l i o r 4 u

New member
אוקיי ..

הורדתי את הגירסה ... איך אתם מציעים לי להמשיך מכאן והלאה ? האם יש חומר כתוב ברשת ? תודה.

erandd

New member
שים לב שיש לך רק שבוע לאוואלואציה

הייתי מתחיל בTUTORIAL שלהם שתבין איך בכלל מקליטים ועורכים סקריפטים אח"כ תשחק עם קריאה לACTION בדוק את הרפוסיטורי שלהם ובסוף אם אתה מכיר תתחיל לתכנת בVBSCRIPT

l i o r 4 u

New member
תודה אבל רק תיקון קל ..

זה שבועיים ולא שבוע .. יש עוד חומר על הכלי הזה באינטרנט חוץ ממה שיש שם ?

erandd

New member
לא שידוע לי אבל....

אל תשכח שזה VBSCRIPT עם פונקציות מיוחדות שלהם. אתה יכול לפנות לכל אתר שמלמד VBSCRIPT כדי להתמקצע

למעלה