לימוד zbrush

dj brick city

New member
לימוד zbrush

היי שלום לכולם התחלתי ללמוד עצמאית את התוכנה z brush התחלתי את כל המדריך מהתחלה ואני מנסה לעשות את כולו אז הנה כמה דברים שכבר הספקתי (הטוטוריאל של הייצור עדיין לא גמור) תגובות יתקבלו בברכה :)

Radomsk

New member
איזה יופי

סחטיין אחי, איזה יופי... ממש אהבתי את המודל! אף-פעם לא שמעתי על התוכנה ZBRUSH! במה בדיוק הדומי והשוני בינה לבין תוכנות כמו3DS וMAYA (אם יש)? סהר

topgun205

New member
יש הרבה הבדל

ZBRASH היא כמו פוטושופ רק בתלת אם נגדיר את זה ככה. למרות שאתה יכול למדל שם בעזרת Zsphere שזאת צורת מידול נחמדה ביותר אבל אני עדין מעדיף לעבוד עם 3D MAX וליצא לZBRASH. טוב אני לא יכול לפרט יותר כי הבוס יראה אותי. הכי טוב תיכנס לאתר שלהם ותיראה במה מדובר.

dj brick city

New member
קודם כל תודה

אני אנסה לפרט למרות שאני עדיין בשלבי לימוד ועוד לא חקרתי את כל הפונקציות של התוכנה אז כפי שאמר topgun205 יש הרבה הבדל בזיבראש המידול הוא לפי Zsphere בשביל ליצור את הצורה ההתחלתית ולאחר מכן ניתן להפוך את האוביקט לפולי-מאש בשביל המשך המידול. יש גם הבדלים כמו בזיבראש אתה מסובב את האוביקט עצמו ואין מצלמה,אם אתה עוזב אוביקט הוא נהפך לתמונה דו-מימדית ואי אפשר לחזור אליו יותר, לא ראיתי בזיבראש אפשרות לאנימציה כלשהי.מה שמאוד אהבתי בתוכנה היא המהירות ליצור פנים דיי ראליסטיות במהירות גדולה ואפשרות של עשית DETAILS מהירה מאוד וגם מאוביקט של פנים בסיסיות אפשר במהירות ליצור אלפי פרצופים(ראה תמונה) לקח לי בערך 10 שניות ליצור 2 פרצופים מהמקורי . בעיקרון לא הייתי ממדל בתוכנה הזאת אבל כן הייתי מכניס לשם מודל מתוכנה אחרת לעשית פרטים יותר גדולה.

למעלה