../images/Emo207.gif מצטרף לשאלה
שלום, אני סטודנט שנה א' באחת מן המכללות במרכז הארץ למדעי התנהגות וניהול וסובל! סובל בשקט .. כשסיימתי תיכון עם 5 יח' ג"ג, היה לי ברור שזה מה שאלך ללמוד, כיוון שזה תחום ההתעניינות שלי מאז ומתמיד. אני מנוי ל"מסע אחר" מזה שנים רבות, קורא באינטרנט המון על אקלים, מז"א, תופעות שונות ומגוונות וכו'. כשרציתי להירשם לג"ג, או בבר-אילן או בת"א, חצי מחבריי מנעו ממני לעשות זאת, שכן "אין מה לעשות עם זה" (כמה שהייתי מושפע מלחץ חברתי
). היום, כארבעה חודשים מאז תחילת הלימודים, אני ממש ממש לא נהנה ושוב ... בפעם המי יודע כמה .. חושב על לימודים גבוהים בג"ג. ולכן אני פונה אליכם .. חכמי הפורום
על מנת להתייעץ. אני מעוניין לצאת מלימודיי כבר לאחר תק' מבחנים זו, כלומר לא להמשיך את סמ' ב' במכללה ולהירשם כבר לשנה"ל הקרובה לאוניברסיטה. מביקור התרשמות לפני כשנה לערך באונ' ת"א במחלקה לג"ג, לא התרשמתי לטובה מהחוג לצערי, שכן הוא היה נראה לי אז דל במשאבים, על סף התמוטטות כמעט וצמא לסטודנטים (אני מצטער מראש אם מישהו יפגע מדבריי - זו כמובן הייתה רק התרשמותי האישית). כמו כן אני שומע ביקורות טובות מאד על בר-אילן מבני משפחה בוגרים של האונ' ומכאן שכנראה ואלך ללמוד שם. הייתי מעוניין לשמוע בבקשה את חוות דעתכם האובייקטיבית בנושא הזה ..
ואם במקרה אתם יודעים האם אוכל לקבל פטורים על הקרוסים עליהם נבחנתי:מיקרו כלכלה, סטטיסטיקה א', מבוא לפסיכולוגיה א', מבוא לסוציולוגיה א', יסודות ביולוגים א' ויסודות החשיבה ההומניסטית א' (פילוסופיה). מודה לכם מראש על העזרה
ליעד