לימון אירועים בקיבות עינת- משהו היה

merabi

New member
לימון אירועים בקיבות עינת- משהו היה

אתמול ביררנו שם , לאחר האכזבה הקשה והיחס של "הבוסתן של אליה"(סיפורי הקודם). מאד מתלבטים לגבי לימון- ההורים לא מוצא חן כל כך - רחוק, אוהל ...אתם מכירים את ההערות של ההורים .בעיננו הכי מצא חן מכל המקומות שהיינו .

גם אצלינו ההורים לא אוהבים במיוחד

את המקום שבחרנו, אבל דווקא מה שהם אוהבים ממש לא מצא חן בעינינו, אז העובדות הוצבו בשטח והם משלימים עם זה :)

oc101

New member
"לימון"../images/Emo50.gif

אני התחתנתי בלימון ההורים בחרו את המקום- אני גרה בחו"ל הייתי מאוד מרוצה אם אוכל לעזור אשמח- פשוט תשאלי שאלות.... שלך שהצעירה

Yifaa

New member
שלום - מבקשת פרטים

האם התחתנת בחורף? על איזה מחיר סגרת (כולל מע"מ?) איך היו התגובות של האורחים שלך לאירוע ?

oc101

New member
לימון ארועים

הורי בחרו את המקום-אני גרה בחו"ל לדעתי המקום מפואר- אני יותר צנועה... התחתנו ב25 בספטמבר במחיר של 38$ מנה ועם הנחת חברים 36$ מנה, וקיבלנו הרבה צו´פרים , האוכל שלהם טוב מאוד , קבלת הפנים עשירה , לדעתי יותר מידי אפשרויות ! עם העיצוב היה לי קצת בעיה , המעצב אין לו מעוף , ולי יש.... אבל הם היו מאוד נחמדים והלכו לקראתי(שיגעתי להם ת´שכל) וביום החתונה הם עשו לי הפתעה :במקום כוס עם נר צף היה לי נר גדול שצבע שמנת על כל שולחן- רומנטי מסביב פיזרו עלי כותרת של ורד בורדו עם 4 ראשים קטנים של ורד בורדו. בקבלת הפנים אני הייתי אחראית על העיצוב! בגלל שזה היה בתקופת החגים אז שמתנו על שולחנות הברים רימונים+ענפי רימונים+שיבולים יבשים וגם נרות בצבע הרימון ולבן בגדלים שונים. על השולחנות שפוזרו ברחבת קבלת הפנים שמתי כוסות עם נר מצופה בבד אורגנזה- הכל עלה לי 150 ש"ח והמעצב היה ממש בסדר הוא לא לקח כלום על השעיצוב של הדברים ביום החתונה. אבל הוא הרויח מספיק מעיצוב החופה והכדים הגדולים.... אר מה שבכלל לא הסתדרנו זה הבגדים של המלצרים...מזכירים לי את "אולמי הנוצץ" האורחים מאוד אהבו את המקום...וכמובן את האוכל מה עוד? שלך הצעירה

oc101

New member
גשר התאורה בלימון

טוב עשיתי כמצוות הפורום- לא לדבר על התאורה עד יום או יומיים לפני כדי להשיג את ההנחה הכי גדולה! כנראה שכולם עושים כך ובעל התאורה (שמאוד מושקעת)יודע זאת אז כמה ש"התחננו" להנחה לא קבלנו משהו משמעותי במקום 500$ שילמנו 450$ וקבלנו עוד תאורה בחוץ - שלא ממש צריכים אבל זה נחמד אך בגלל שהזמנו את הגשר יום לפני וביקשנו הנחה הוא לא ממש התאמץ וקיבלנו ילד שתפעל את המכונה לא במקצועיות . אנחנו לא שמנו לב, וכמובן גם האורחים לא, אבל הדי ג´יי שלנו האיר לנו (גם באמצע הארוע). אז מי שלוקחת גשר תאורה בלימון שתדאג לומר לו שאתן רוצות משהו מקצועי משום שבחתונה של ה 25 בספטמבר היה משהו לא מקצועי ושאני עושה לו שם רע !!!! עיצוב חופה - לקחתי 6 עמודים של גפן עם לפיד (אם את יודעת במ מדובר?) בד על המעקה , ובגלל שהבד על החופה מאחור קיים הוא לא הוריד אותו.... וכמובן לו שילמתי אם את רוצה עוד טיפים עם המעצב, תגידי נדבר טלפונית גם צו´קה התחתנה שם- היכן היא ? ירח דבש? שלך הצעירה

הייי , אז אני מבינה שוויתרתם

על הבוסתן.?, בכל מקרה שיהיה לכם המון הצלחה, ותרצו את עזרתי בכל זאת אני פה...

למעלה