לימון ארועים
הורי בחרו את המקום-אני גרה בחו"ל לדעתי המקום מפואר- אני יותר צנועה... התחתנו ב25 בספטמבר במחיר של 38$ מנה ועם הנחת חברים 36$ מנה, וקיבלנו הרבה צו´פרים , האוכל שלהם טוב מאוד , קבלת הפנים עשירה , לדעתי יותר מידי אפשרויות ! עם העיצוב היה לי קצת בעיה , המעצב אין לו מעוף , ולי יש.... אבל הם היו מאוד נחמדים והלכו לקראתי(שיגעתי להם ת´שכל) וביום החתונה הם עשו לי הפתעה :במקום כוס עם נר צף היה לי נר גדול שצבע שמנת על כל שולחן- רומנטי מסביב פיזרו עלי כותרת של ורד בורדו עם 4 ראשים קטנים של ורד בורדו. בקבלת הפנים אני הייתי אחראית על העיצוב! בגלל שזה היה בתקופת החגים אז שמתנו על שולחנות הברים רימונים+ענפי רימונים+שיבולים יבשים וגם נרות בצבע הרימון ולבן בגדלים שונים. על השולחנות שפוזרו ברחבת קבלת הפנים שמתי כוסות עם נר מצופה בבד אורגנזה- הכל עלה לי 150 ש"ח והמעצב היה ממש בסדר הוא לא לקח כלום על השעיצוב של הדברים ביום החתונה. אבל הוא הרויח מספיק מעיצוב החופה והכדים הגדולים.... אר מה שבכלל לא הסתדרנו זה הבגדים של המלצרים...מזכירים לי את "אולמי הנוצץ" האורחים מאוד אהבו את המקום...וכמובן את האוכל מה עוד? שלך הצעירה