לימון ולימונדה (או לימונצ'לו למי

noa128

New member
לימון ולימונדה (או לימונצ'לו למי

שמעדיף...) שאלה לי אליכם: היום, כשכולנו נמצאים בנתיב ההתחלה החדשה - ומאחורינו התנסות כזו או אחרת. איך אתם רואים את תרומת המשבר ההוא - כל אחד והמשבר שלו כמובן - למי שהינכם היום? מה שינתה בכם ההתנסות? מה התווסף לאישיותכם, במה צמחתם או התפתחתם?

kisslali

New member
לקח לי קצת זמן לבחור אחד...

היו כמה בדרך אבל היה אחד עיקרי בלי שום ספק. בגיל 32 התאלמנתי במפתיע. היינו יחד 15 שנים ופתאום מצאתי את עצמי בתוך סיפור מהסרטים. לתדהמתי גיליתי שמי שהשותף שלי לא דאג למעמדי או למעמד ילדיו בכלל. לקח לי שנים ארוכות לעמוד שוב על הרגליים (מכל מני בחינות) ולדעתי היום אני בעיקר מה שצמח מהשבר ההוא - אדם מאד עצמאי שלא סומך על אף אחד. החיובי הוא שאני באמת מאמינה שהכל תלוי בי ויש בכוחי להשיג כל מה שארצה השלילי הוא שאין לי שותפים לכלום - ITS ME AND ME ALONE. ללי

שאלה מצוינת!

לא מספספת "שיעור" משום קשר וכבר מגיע לי תואר שלישי ב"מדעי החיים". לפני זמן סיפרתי לכם על החבר שלי שיצא "לחפש את עצמו" ובמקום להפרד ממנו (כפי שהציעו לי) החלטתי שאני נשארת חברה (אפלטונית) ומלווה אותו בזמן המשברון שלו...כי אני לא מפקירה פצועים בשטח. זוכרים? הפרינציפ הישן שלי היה שאני לעולם לא חוזרת אחורנית לתוך קשר. טוב, כבר זמן מאז שהוא חזר אלי ואני חזרתי אליו וזה היה המעשה הכי חכם של שנינו במאה ה21. שמחה לבשר לכולם שזה היה שווה. למדתי ששווה לא להתבצר בפרינציפים. תלתל

ת י א ה

New member
משברים...

כשאנחנו נמצאים בתוכם אנחנו לא מסוגלים לראות את הפן החיובי שלהם. אחרי שאנחנו עוברים אותם, עצם ההתמודדות עימם, עצם העובדה שהיינו מספיק חזקים להתגבר עליהם, מוסיפים לנו המון עוצמות, שלא היינו מודעים לקיומן אילמלא המשבר. משבר זה צעד אחד אחורה ושני צעדים קדימה. וגם... מה שלא הורג אותך, מחשל אותך. משבר הזוגיות שלי גרם לי לדעת זוגיות חדשה וטובה מהי. המשבר הכלכלי - לראות דברים בפרופורציות נכונות, מפרספקטיבה אחרת. והיו עוד הרבה, אבל אני לא אגלה לכם הכל בבת אחת...

יפה אמרת! ../images/Emo45.gif, וגם---

למדתי שכשאני "בתחתית" ולמרות זאת מסוגלת לראות את הפן החיובי, העיכול של המשבר והעליה ממנו קצרים או קלים יותר. לכן תמיד "מטיפה" לאתר את הפן החיובי גם כשנמצאים בתוך האיכסה של החיים. בהתחלה זה קשה, אחר-כך יוצא לדרך. תלתל

למעלה