soniCBoom2
New member
לימון כבוש
יש לי הרבה לימונים ננסיים וברצוני לכבוש אותם בצנצנת.
הבנתי שבגדול צריך לחרוץ אותם, למלא במלח גס ולדחוס בצנצנת אבל לא ברור לי:
1. צריך לתת להם להגיר נוזלים עד שיתכסו או שמוסיפים להם מיץ לימון שיכסה אותם?
2. מתי מוסיפים שמן זית מלמעלה? הבנתי שהשמן אוטם ולכן חובה לשים אותו, אבל הבנתי גם שצריך לנער כל יום את הצנצנת, אז השמן לא יתערבב למטה?
3. בכלל כשכובשים - מה הסכנות? בקטריות וכדומה...איך נמנעים
יש לי הרבה לימונים ננסיים וברצוני לכבוש אותם בצנצנת.
הבנתי שבגדול צריך לחרוץ אותם, למלא במלח גס ולדחוס בצנצנת אבל לא ברור לי:
1. צריך לתת להם להגיר נוזלים עד שיתכסו או שמוסיפים להם מיץ לימון שיכסה אותם?
2. מתי מוסיפים שמן זית מלמעלה? הבנתי שהשמן אוטם ולכן חובה לשים אותו, אבל הבנתי גם שצריך לנער כל יום את הצנצנת, אז השמן לא יתערבב למטה?
3. בכלל כשכובשים - מה הסכנות? בקטריות וכדומה...איך נמנעים