לימור שאלה לי .....

shelycat

New member
לימור שאלה לי ......./images/Emo160.gif

לגבי שעור הטייס תוכלי לתת לי פרטים (גם במסרים) לגביו: מיקום, עלויות עם מי יוצרים קשר ושכאלה? לעמית יש יום הולדת עוד שבועיים וזה נראה לי רעיון שמתאים בדיוק בשבילו.

dorlim

New member
ספרוט אתגרי - פרטים../images/Emo160.gif

שיעור הטיס של דורון היה בשדה התעופה בעטרות והיום אני לא היתי ממליצה לנסוע לשם... כשביררתי היו גם שיעורי טייס בבי"ס לטיסה בהרצליה - אני מצרפת קישור לאתר של fna שעושים שיעורים כאלה - המחיר הוא 360 ש"ח לטיסת הכרות. בהצלחה

shelycat

New member
שאלה.....

רציתי לשאול אם לדורון הזמנת דרך האינטרנט את הטיסה? אחרי ששלחתי את טופס הרישום שמתי לב שהם לא כתבו אם הם יוצרים קשר איתנו ואיך מתבצע התשלום? ודרך אגב את הצטרפת לטיסה?

dorlim

New member
אני התקשרתי אליהם טלפונית

(כפי שסיפרתי אנחנו עשינו את זה בירושלים ולמיטב זכרוני בכלל לא היה להם אתר...) אני הצטרפתי לטיסה והיה מ-ד-ה-י-ם - נדמה לי שבחלק מהמקומות דיברו על תוספת תשלום למצטרפים לטיסה (כי צריך מטוס יותר גדול) אני אשתדל לסרוק תמונה של דורון הטייס

shelycat

New member
מסתבר ש.....

כן ניחשתם הוא כבר עשה את זה לפני שהכרנו, אבא שלו אירגן את זה לשניהם וחוץ מזה מסתבר שהוא מעדיף להטיס אולטרא-לייט כך ששוב הוא קלקל לי מתנה בשבילו. אז מה קונים למי שיש הכל ועשה הכל?

אתי@

New member
קחי אותו לטיסה רומנטית בשמי הארץ

יש שטיסות שכוללות גם ארוחה במסעדה טובה... ואם תרגישי שאת צריכה להוסיף לו משהו "מוחשי", אז את כבר יכולה לקנות משהו "סטנדרטי (חולצה, בושם), כי משהו מקורי כבר יש ביום הולדת הזאת...

shelycat

New member
חשבתי על זה כבר....

זה לא ידבר אליו כיוון שהוא לא מתרשם מטיסות במטוסים קלים והוא מעדיף את האולטרא-לייט של אבא שלו, וללכת ללמסעדה טובה כבר קבענו כנראה עם חברים לאוטו יום. לגבי בגדים עמית מתייחס אליהם בצורה הכי טריוויאלית שיש, זה משהו שצריך ללבוש ובין כה אני קונה לו כל הזמן כך שזה לא נחשב. לגבי בושם/אפטרשייב קניתי לו לא מזמן אחד חדש כי נגמר לו וחוץ מזה ליום ההולדת הראשון שהיה לו ביחד איתי (שבוע אחרי שנפגשנו) הוא קיבל אפטרשייב (סימנתי טריטוריה ע"י ריח אלא מה?) שהתחבא בתוך קופסה יפה(מהפנינג) מלאה בממתקים וקשורה בסרט סאטן, כך כשרק באמצע הדרך לממתקים הוא גילה את האפטרשייב בפנים.

POOH*

New member
אולי....

טיסה בכדור פורח? אין לי מושג איך מארגנים את זה אבל עשו את זה לחברה שלי לפני שנה והיא טענה שהיה מדהים... בטח אפשר למצוא ברשת מישהו שעושה את זה בארץ... ועוד רעיון למתנה.. אם כי לא משהו שקונים.. אולי פנקס קופונים כזה שתכיני לבד? אם תרצי אוכל לשלוח לך משהו שאני עשיתי ותוכלי פשוט לשנות למה שאת רוצה וככה יהיה לך פחות עבודה... בכל מקרה מז"ט... POOH

dorlim

New member
גם אני עשיתי את זה ביום הולדת האחרו

דורון החליט לתת לי משימה - מתנה בעד 70 שקלים
, שברתי את הראש כמה ימים טובים לפני שפיצחתי איך אני עומדת במשימה ובגבורה
ואכן קניתי לו מתנה ב- 69.90
- משחק מחשבה מעץ (הוא חולה על הדברים האלה) והכנתי פנקס של קופונים (כמספר השנים+ אחד לשנה הבאה) שהראשון שבהם היה "המתנה ב-70 השקלים"
... זה היה מאד מוצלח ודורון מאד התלהב מהעניין . אגב, עד היום כשאין לו כוח לעשות משהו הוא אומר לי נו... אני אגזור קופון בשביל זה

Ronnie*

New member
גם אני הכנתי קופונים...

נתתי אותם לאורי בבוקר החתונה, וזה היה ממש רעיון חמוד. ואני חייבת, חייבת לנסות פעם את עניין הצניחה החופשית (כלומר, לא אני חס וחלילה, אלא הוא), אבל קשה לי להאמין שזה יצא השנה...

shelycat

New member
תודה אבל....

לגבי הקופונים אני לא יכולה להכין כיוון שיש לי את זה בפנקסי צקים שקנינו בלונדון ואחר כך גם הזמנו עוד כמה מאמזון-כך שכבר יש לנו כאלה והוא מכיר אותם הם נקראים LOVE CHEUQES ן SEX CHEUQES. חוץ מזה את פנקסי הצקים הללו החברים היותר טובים שלנו מקבלים בתוספת למתנה הכספית שלנו בחתונות שלהם מאיתנו. לגבי כדור פורח, זה נשמע לי נחמד אבל לא נראה לי שזה הסגנון של עמית, סך הכל זה די פסיבי אחרי הטסה די קבועה של אולטרא-לייט ומסתבר שהוא מעדיף להטיס את האולטרא-לייט של אבא שלו הרבה יותר ממטוס.

dorlim

New member
וספורט אתגרי אחר לא בא בחשבון?!

* טיסה בבקאי (טרקטורון מעופף) - כל מי שעשה מאד התלהב * צניחה חופשית (טנדם) אני אישית מתה מפחד, אבל דורון עשה (חלק מהמסיבת רווקים שלו
) ואמר שזה פשוט מדהים (אגב, גם אחותו עשתה והתלהבה חבל על הזמן...) * קורס נהיגת מרוצים * טיול סוסים * יום ספורט אתגרי - יש מלא חברות (אני זוכרת אחת בצפון - שפן סלע) שמארגנות כל מיני ימים של טיפוס על קיר, רכיבת שטח באופניים, קייאקים ועוד כל מיני כאלה

shelycat

New member
..........

חלק מהדברים שציינת הוא עשה כבר היתר פשוט לא מעניין אותו.

אתי@

New member
אפשר לעשות את זה גם בחורף ../images/Emo35.gif

זה רעיון ממש מעולה למתנת יום הולדת, העניין הוא שלרונן יש יום הולדת בחורף
ואולי בגלל מזג אויר לא נותנים למי שאין לו ממש ניסיון לטוס בחורף...

dorlim

New member
לא יודעת ....

אבל אני יודעת שצניחה חופשית ובאקי עושים גם בחורף אז אני מאמינה שגם שיעור טייס אפשר.... בטח אם המזג אוויר לא טוב לטיסה דוחים אותה .... אגב, גם בקיץ דחו לנו את הטיסה - בהתחלה קבעתי אותה בדיוק ליום של היום הולדת והיה חום נוראי (לטענת הבקר - אי אפשר היה להמריא במטוסים קלים כי המסלולים היו לוהטים וחוץ מזה שבמטוס עצמו (מטוס קל) אין מיזוג כך שבטיסה עצמה אפשר להיצלות
) וקבענו אותה לכמה ימים יותר מאוחר בשעת בוקר מוקדמת מאד(!!!!!!) וזה היה פשוט מעולה

אתי@

New member
איזה בעסה שהיתה לרונן יום הולדת

לפני 3 וחצי חודשים
נראה לי שהוא ממש יאהב מתנה כזו...

למעלה