לימוש
לפסא
=פגישה הערב

ים כחול

New member
פאצ"ולינה ../images/Emo25.gif

אחרי הפרק של אתמול שקלתי להפסיק לראות את הסדרה קשה לי . קרעו לי את הגרון מכאבים !!!
לא זוכרת שניקרעתי ככה שנים ועוד במשך 50 דקות ??? מה יהיה ?? זה עוד רק ההתחלה !!
אבל לא אפסיק , גם היום אזריק את מיגל והלנוש לווריד ונשוחח אחרי הסדרה
לפאצ"ו ולפסא

ימוש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifל ה פ ס י ק ../images/Emo35.gif

ירדת מדעתך? יש עוד 21 פרקים בלבד אנחנו לא יכולות עכשיו את צריכה לראות את אלנה מתחתנת עם מיגלוש שלך........ איזה בנאדם - איך אלנה התקשרה אליו מבית החולים והוא בא בריצה ונתן חיבוק וחיזוק. ל ה ש ת ג ע

ElinorL

New member
כן, נשמה! ככה אני עם חברה ממש טובה

שלי אני תמיד ארוץ אליה לא משנה מה!

psa

New member
להפסיק אינני יכולה ../images/Emo9.gif.

כתבתי לעיל ,זאת הסדרה היחידה שאני צופה בה. ולא אפסיק באמצע....לא יכולה
יש עוד סדרה שאני מאוד אוהבת ,אך הסתיימה העונה ,בינתיים : "קרוב רחוק"-בערוץ 2 ,סדרה אוסטרלית. גם מהחיים . תסתכלו על הטוב בסדרות אלה: זוכרת לפני מספר שנים כאשר היו מקרינים את הסדרות פעם בשבוע ,חיינו במתח משבוע לשבוע...זוכרות? כיום עם הכבלים והלווין ,מדי יום... לפחות העצב יגמר בקרוב .... הלוואי כך בחיים , הלוואי...

psa

New member
כמובן -ימוש ופצ'ולי ../images/Emo24.gif חזק חזק

פסא../images/Emo186.gif****אני הופתעתי מקמילה ה-

כביכול שברירית.היא תפסה פיקוד על עצמה וכל הכבוד לכותבי הסידרה שכמו בחיים-אתה אף פעם לא מכיר את האדם עד שהוא צריך להתמודד עם משהו קשה. היא שיחקה מצויין ואני "נהניתי" מהמשחק לא מהסיפור

psa

New member
פציולי , רוב הזמן אני מזדהה עם

הדברים שאת כותבת. כנראה שתינו חושבות ורואות את הדברים באותה צורה. כנ"ל לגבי קמילה. אגב,כשקמילה ספרה לאלנה על ההשתלה ,בדיוק חשבתי ,איך כתבו את הסדרה כך שיתגלה שקמילה היא הבת של פדרו ,היו צריכים לבחור במשהו טרגי לשם כך... אך זורם ,בהחלט זורם ...

psa

New member
פציולי , רוב הזמן אני מזדהה עם

הדברים שאת כותבת. כנראה שתינו חושבות ורואות את הדברים באותה צורה. כנ"ל לגבי קמילה. אגב,כשקמילה ספרה לאלנה על ההשתלה ,בדיוק חשבתי ,איך כתבו את הסדרה כך שיתגלה שקמילה היא הבת של פדרו ,היו צריכים לבחור במשהו טרגי לשם כך... אך זורם ,בהחלט זורם ...

ים כחול

New member
חייבת לומר משהו חשוב מאד !!!!!

השחקנים כולם אבל כולם נהדרים - משחקים בחסד עליון !!!!!!! אני נהנית מכולם אחד אחד !!!!! אם נסתכל על הכל מהצד של במאים , הם פשוט אוסף מכובד של שחקנים ענקיים !!! כל אחד נכנס לדמות שהלבישו לו באופן מושלם וגורם לנו לבכות ... לצחוק .... לכעוס ... להתרגש !!!! הברזילאיים האלו גאוניים איך שהם מתאימים את השחקנים לדמות והשחקנים מצמררים בכשרון שלהם . אני נהנית כלכך
ולקינוח
לפסא ולפאצ"ולינהההההה

למעלה