לימפוציטים מתחת לנורמה

dal4444

New member
לימפוציטים מתחת לנורמה

שלום לטל של שחר ולכל חברי/ות הפורום, ראשית- מצא כן בעיני הכינוי שלך, טל, היות שלבתי קוראים שחר ולבן המתעתד לצאת בעוד כ- 4-5 חודשים, אני מתכוונת לקרוא- טל
מעבר לכך ברצוני לשאול (וזאת לפני שאדבר עם הרופא שלי הערב) קיבלתי עכשיו תוצאות בדיקת דם, שבוע 20. לימפוציטים מתחת לנורמה- מה זה? מה המשמעות? מה עושים נגד...כמו כן- מה הם ניאוטרופילים? ומה תפקידם? תודה מראש, דלית.

anat_i

New member
לימפוציטים

זה חיידקים שגורמים לזיהום בדרכי השתן, לא? מתחת לנורמה? מוזר... ואולי זה לא מה שאני חושבת... כי אם זה מה שלי היה, אז יש תשובה של כן או לא. ואם יש, צריך לקחת אנטיביוטיקה כדי דלקת בדרכי השתן בהריון זה מאד מסוכן.

ראשית ברוכה הבאה לפורום

ואיזה שמות מקסימים יש לילדים שלך. לגבי מה שאמרה ענת.... לי היתה דלקת בדרכי השתן בתחילת ההריון ועד כמה שאני יודעת זה לא עד כדי כך מסוכן. בעיקר אם מטפלים בדלקת אז אין שום בעיה. אין לי תשובות לשאלות אבל אני בטוחה שמישהי כאן תתן לך תשובה. אולי ענבל? היא אחות (גם של טיפת חלב) טל

anat_i

New member
התכוונתי כמובן מסוכן אם לא מטפלים

באנטיביוטיקה. כי יש כאלה שנרתעות מלקחת אנטיביוטיקה בהריון. דלקת בדרכי השתן עלולה לגרום להתכווצויות של הרחם ולהפלה ולכן אין ברירה וצריך לקחת אנטיביוטיקה. יש סוגים שמותר לקחת בהריון. אבל אם הכוונה למשהו שנמצא בדם, אז כנראה זה לא זה ורק יש להם שם דומה. אז מצטערת... לא עזרתי...

dal4444

New member
לא נראה לי

בדיקת השתן שלי יצאה תקינה ואילו נתון זה הופיע כחלק מהבדיקה הדם בקטגוריית- המטולוגיה- דיפרנציאל. זה משהו שקשור לכדוריות הלבנות ולמערכת החיסונית

inbale

New member
אני אמנם אחות אבל לא של טיפת חלב

אני אחות חדר מיון וטרואמה ועברתי שתי לידות אז מכאן הנסיון בתחום הזה. לימפוציטים הן כדוריות הדם הלבנות שמשמשות הגנה חיסונית במערכת החיסון שלנו וזה על רגל אחת. ערכים נמוכים בהריון זו תופעה לא תקינה. שוב תלוי מה זה מתחת לנורמה ומה היה הערכים הקודמים. אל תסתכלי על הקויים של הבדיקה - הם לא אומרים שום דבר מעבר לסטטיסיטקה מסוימת. אצל נשים הערך הנורמלי צריך להיות בסביבות 4500-9000 . אם תגידי לי כמה התשובה אולי אני אוכל לעזור קצת יותר.

למעלה