היי, יוכי
מחשחש זאת מין פשטידה מטוגנת שהעדנים מרבים להכין. לין אכלה אותה אצל שכנה שלה והיא אוהבת אותה. אצלנו לא הכינו אותה (אני, למשל, לא אוכלת ביצים), אבל אני מכירה אותה מאחרים. משהו פשוט, אבל אומרים לי שטעים. להלן המתכון: |מתכון למחשחש| החומרים 2 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים 2 בצלים בינויים 3 ביצים 1 כף כוסבה קצוצה 1 כף פטרוזיליה קצוצה רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק (אופציה) מלח לפי הטעם חוואייג' למרק לפי הטעם שמן לטיגון אופן ההכנה חותכים את תפוחי האדמה לריבועים קטנים מאוד. קוצצים את הבצל לריבועים קטנים. טורפים את הביצים ומוסיפים לתפוחי האדמה והבצל, מוסיפים את עשבי התיבול ואת התבלינים ומערבבים. מחממים שמן במחבת ומוסיפים את התערובת. מטגנים כמה דקות על להבה גבוהה ואחר כך מנמיכים את הלהבה, מכסים את התבנית ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים (בודקים במזלג). הופכים את הפשטידה על צלחת ומחזירים אותה למחבת המכוסה כדי לטגן את הצד השני על להבה נמוכה. בתיאבון