לינדה קרטר מול לוסי לולס

milford

New member
לינדה קרטר מול לוסי לולס

ראיתי, בערוץ הבידור (E)תכנית על לינדה קרטר ששיחקה את וונדר וומן בשנות השבעים. מה שתפס אותי זה שיש הרבה פרטים דומים בביוגרפיה של שתיהן - חוף מההשתתפות בסדרות כאלו - המראה החיצוני - שתיהן בעלות עיניים כחולות מהממות ושער שחור (בסדרות) ושתיהן שרות, הן גם נבחרו כמלכות יופי של המדינות שלהן - קרטר של ארה"ב ולולס של ניו זילנד ושתיהן לא אהבו את העניין הזה ולא ממש מתלהבות לציין שהן היו מלכות יופי...שתיהן הופיעו בפרסומות, הן התחתנו בפעם הראשונה לגברים שהיו בגילן פחות או יותר ובנישואים השניים התחתנו עם גברים מבוגרים בכמה שנים טובות (קרטר במיוחד) וילדו שני ילדים בנשואים השניים. כמובן, שהדמיון החצוני הוא זה שתפס אותי במיוחד ובפרט העיניים וצבע השער ועד כמה שראיתי גם קרטר נחשבת לאשה נחמדה (נזכרתי בעוד משהו - שתיהן פעילות בארגוני צדקה) ושלא לדבר על עניין העובדה שהסדרות מבחינת הנושא שלהן די דומה וגם בשתיהן יש בגוד דומה - יש לי הרגשה שהעתיקו כמה דברים מהסדרה של וונדר וומן לזינה. מי שיודע/ת וראה/תה האם זה נראה לו/לה??

*neta*

New member
איזו העתקה?

אומנם לא ראיתי כל כך הרבה וונדר וומן, אבל איזו העתקה יש בין הסדרות? וגם בתלבושות, חוץ מהמגן חזה אני לא מצליחה לחשוב על עוד משהו דומה.. אבל הביוגרפיה שלהן קצת דומה

ברודי

New member
אבל היא לא דומה לה!!../images/Emo3.gif

חוץ מזה שמזה הקופסאות שימורים שיש לה על הידיים?!

ענבר1

New member
זה ממש לא דומההההה

העלילה של זינה שונה לגמרי וונדרוומן היא "טהורה" ו"מושלמת" לעומת זאת זינה בכלל לא אם כבר אז הרקולס הוא המקביל של וונדרוומן... תאמיני לי אני יודעת ראיתי את כול הפרקים של וונדרוומן

LuZ dE EsTrElLa

New member
אממ

הביוגרפיה דומה .. אבל הן לא דומות בכלל...לוסי הרבה יותר יפה לדעתי
התלבושת לא אותו הדבר, ובאמת, מה זה הקופסאות שימורים שיש לוונדר וומן על היידים

milford

New member
דמיון

לגבי הקופסאות על הידים - אל תשכחו שהטכנולוגיה בשנות השבעים לא היתה זהה לזו של היום ושנית בזה שכתבתי שיש דמיון זה לא אומר שזה בדיוק אותו דבר אלא שהם לקחו כמה דברים ואמצו אותם - למשל העובדה שחיצונית מדובר בנשים גבוהות (שתיהן באותו גובה) ושתיהן גוברות על גברים (שבשנות השבעים זה היה מהפכני ועד כמה שהבנתי הסדרה הזו של וונדר וומן היתה הסדרה הראשונה שבה אשה יכלה להלחם ולנצח גם גברים ועד אז זה לא היה כך) והעובדה ששתיהן מצילות אנשים - יש בזה יותר מסתם דמיון וכעת נזכרתי שבאיזה שהוא מקום - ואני לא זוכרת איפה - קראתי שחשבו על וונדר וומן בזמן שהכינו את הסדרה. בכל מקרה, זה פשוט הדהים אותי בזמן שראיתי את התכנית על לינדה קרטר - השחקנית ששחקה את וונדר וומן. וזה תפס אותי. וגם לינדה קרטר יפה - לטעמי - והרי כולנו יודעים שיופי הוא עניין יחסי - כמו שאני אוהבת את היופי של פול ניומן ויש וודאי אנשים שאוהבים דווקא יופי אחר - הכל יחסי בחיים

milford

New member
שחקנים

מי שרואה סרטים ישנים יכול לדעת מי זה פול ניומן - הוא שחקן עם עיניים כחולות מהממות וגם היום עדיין יש לו מדי פעם סרטים שבהם הוא מופיע למרות גילו הגבוה (מעל 70) וגם היום הוא איש יפה. יש סרטים שלו שראיתי בטלויזיה ובקולנוע למשל "העוקץ" (עוד סרט עם שחקן יפה ששמו רוברט רדפורד שיזם את פסטיבל הסרטים סאנדס שמתקיים מדי חורף ומיועד לסרטים עצמאיים וגם לשחקן הזה יש עיניים יפות - מה לעשות, אני חולה על אנשים עם עיניים כחולות וגם לקרוב משפחה שלי יש עיניים יפות כאלו וכולם מתים עליו - כולה בן 2 וחצי אבל ילד חמוד ויפה בנוסף לכול - עיניים כחולות אמרתי...)

דווקא לוסי עצמה אמרה

שהיא הושפעה מאד בבניית הדמות של זינה מ"וונדר וומן". והיא אוהבת את "וונדר וומן" וחושבת שזו היתה סדרה מאד חשובה.

LuZ dE EsTrElLa

New member
נ"ש../images/Emo150.gif../images/Emo32.gif

מישהו או מישהי היתה בטיול של י"ב כבר? אם כן, לאן זה היה ואיך זה היה

gabrielle

New member
../images/Emo35.gif

קראתי עכשיו באיזה אתר, שבתכנית- זינה בת 34 וגבי בת 24. ניראה לכן הגיוני? ושירני- טיול של י"ב הוא בדרך כלל לאילת.

yamit zada

New member
גיל תאריך וגובהה

אז ככה : כמה פרטים שאולי ידועים לך או לא לפחות הם היו לך .... רנה אוקונור הלא היא גבריאל נולדה בתאריך : 15 בפברואר 1971 (היום בת - 32) הגובהה שלה הוא 163 מ' ושל לוסי לולס ( זינה כמובן) נלדה בתאריך : 29 במרץ 1968 ( היום בת - 35 ) הגובהה שלה הוא 180 מ' יש מאחוריהם היסטוריה ענקית ופרטים נוספים שאשמח לענות עליהם או לחקור עליהם אז לבנתיים ביי ביי ימית

אני חושבת שהן התכוונו לדמויות...

ז"א, לא ללוסי ורנה, אלא לזינה וגבריאל...כי זה די בעייתי להבין בת כמה זינה ובת כמה גבריאל...הבן אדם שיצליח לסדר את קורות חייהן של זינה וגבריאל לפי סדר הגיוני, יקבל ממני ח"ח!

gabrielle

New member
אכן....

את התאריכי לידה שלהן אני יודעת ( תודה אבל:) ) פשוט בסידרה זה לא ברור....

אני הייתי../images/Emo13.gif

וכמו שירדן אמרה, זה היה לאילת....ארבעה ימים של חוסר בשעות שינה
היה דווקא די כיף...חוץ מהפעמים שהמדריך התחיל לדבר...כשהוא התחיל לדבר- הוא פשוט לא הפסיק!!! בלילה הראשון ישנו באוהלים אחרי שהינו בבריכות חמות
זה היה ממש מצויין! עשו לנו שם גם מסיבה <במאהל> אבל אני הייתי קצת מסטולה בשביל מסיבה...והיה מאוד קשה לישון שם עם כל הרעש של כולם, אבל הצלחתי לישון איזה שעתיים
עשו לנו עוד מסיבה ביום השלישי בטקסס ראנץ' <עיר הסרטים> וזה היה מעולה! נתנו לנו גם איזה חמש שעו חופשיות והעברתי אותם בקניות בשוק ובקניון

ברודי

New member
מותר גם לי לנצל"ש? זה לא ../images/Emo32.gif

אז מה שזה לא דומה?! ניסיתי...
חוץ מזה שהציור היה מכוער אז שיפצצתי וצבעתי אותו. וגם את זה אנ'לא דעת כי זה עניין של אור וצל וכל החראות שאנשים עם זמן לומדים בחוג ציור. חחח היא נראית כאילו היא הלכה מכות בתוך בוץ והתלכלכה..!

למעלה