לינה אצל המטפלת

אור_30

Active member
היי אלישבע, חלום נוסף
לא יודעת אם משמעותי

חלמתי שאני ובת הזוג ישנו אצל המטפלת הנוקשה מסיבה מוצדקת, אין לי מושג למה.. לא זוכרת
לא התגנבו לשם, זה היה בהסכמה כמובן.
הבית שלה היה נראה אחרת בחלום
החלום נפתח ככה: בתוך החלום קמתי לשירותים באמצע הלילה לעשות פיפי
ופחדתי שהיא תקום גם ותיבהל/תכעס כי תשכח שאנחנו שם
עשיתי פיפי בחושך בחלום

אין רקע להוסיף, מלבד שתמיד יש לי פיפי במציאות, זה עוד משהו שטרם חקרתי מספיק לעומק

תודה מראש🤍

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום זה, כי הוא קצר ונוח לפרוש מהיר והרקע כבר ידוע מהחלום הקודם

בחלום את ממלאה משאלת ריפוי מהמטפלת הזאת. הקשר ביניכן עלה על השרטון ולמרות זאת ליבך שבור. בחלום – את ישנה בבית שלה – הגשמת משאלה שהנה - הכל בסדר ביניכן!! שום דבר לא קרה. הכל בסדר! אבל אינך ישנה איתה או לבד – את ישנה עם חברתך אצלה! עוד משאלה התממשה. המטפלת מקבלת ללינה גם את חברתך ואת יכולה להגיע איתה! חברתך נאמנה לך! היא מוכנה להגיע לבית של מי שאת אהבת עד לא מזמן, ואינה פגועה כלל! הכל בסדר עם חברתך! גם המטפלת מקבלת אותה לביתה ( אם כי המטפלת אינה מופיעה בחלום, רק הבית הוא שלה). המטפלת נוכחת נפקדת – כי כל משאלותיך התגשמו. אינך צריכה אותה יותר! את יכולה לבוא אליה לישון, בלי חשש מתגובה שלילית ממנה, ככה – כמו חברה טובה. היא כבר אינה מושא לגעגועים וגם זה – מילוי משאלה. בנוסף את מגיעה עם חברה ולה כידוע אין זוגיות... יש כאן אולי הגשמת "משאלת נקמה". את ממשיכה בחיים הטובים שלך, והיא שלא רצתה חיים טובים איתך – בכלל אפילו אינה מופיעה בחלום! אולי זו גם הגשמת משאלה של – "הנה הצלחתי להתגבר על האהבה שלי למטפלת שדחתה אותי ואני בזוגיות וטוב לי ואת... לא נוכחת בחיי ואפילו לא נמצאת בביתך..." את המטופלת הצלחת בחיים יותר ממנה.

עד כאן הפתיחה לחלום. בהמשך יש עיקר החלום והוא המעשה עצמו – את קמה לשירותים לפיפי. הקימה הזאת לשירותים אומרת לך – אני משחררת את מה שלא רצוי לי! וזה מה שקורה! שחררת את כל המטען הכבד הלא רצוי שהפריע לך ועשית את זה בשקט , בחושך – כדי לא להפריע לשנתה של המטפלת, שלא תיבהל . את מגלה התחשבות בה, אבל את משחררת החוצה את כל הרגשות האובססיביים שלך אליה: האהבה, החרטה, הגעגועים, הכעס (?) היא ראויה להתחשבות כמו שאת מתחשבת בכל אחד, אבל גם עדיף שהיא לא תתעורר ותגלה שאת משחררת את הכל החוצה בשירותים! שהיא תמשיך לישון ולא תפריע לך בחיים ובקשר עם חברתך, שלא תכעס עלייך ( זה עדיין מפריע לך, אבל גם את החשש הזה... את משתינה, מייד אחר כך!!) בקיצור – הכל מושלם עכשו!!

אשמח לחוות דעתך מה התאים ומה לא התאים.

אור_30

Active member
תודה רבה אהובה.
המשאלה שבאמת יהיה בסדר בינינו, שלא תכעס
היא כל הזמן כועסת תכלס.. נמאס להיות "הילדה המוכה" שמפחדת, במקום להציב גבולות. לעמוד על שלי!!!! להגן על עצמי!!! לחזור להיות אני, כל מה שחטפתי עליו
להגיד מה אני רוצה, מה אני לא רוצה. כל הזמן אולפתי להיות "נוחה" לבחוץ חוץ מלעצמי. "כולם תמיד צודקים ואני תמיד טועה"
משאלת הלב תכלס לישון איתה עצמה..
משאלת לב אחרת - משפחתיות איתה.
מדויק לגבי בת הזוג שנאמנה, שלא נפגעת ומבינה, ואני ממש מודה לאלוהים על זה. לא מובן מאליו.
לא יודעת לגבי תחרות... רציתי אותה לעצמי יותר מאשר לנצח אותה.

אחרי שקראתי את הפירוש שלך, אני חושבת שתכלס בת הזוג היא "הגנה" שבאה איתי, כי כל הזמן הפחד מעוד התפרצות זעם - ואימת הנטישה. להתנהג יפה, רק שהמטפלת לא תעזוב. רק שלא תעזוב, רק שלא תלך.
עזבה....
מעניין שזו התחשבות לפי פירושך - אצלי זה בעיקר פחד פחד פחד, שלא תעיף אותי, שתנטוש, שלא תחזור.. תכעס, תגרש.. "אצלה כל הכוח" היא "אלוהים"
הלואי שיעבור כבר!

למעלה