לינה בבית החייל באילת

McBlack

New member
לינה בבית החייל באילת

היי לכולם
חבר שלי ואני מתכננים גיחה לאילת בשבוע הבא (כנראה חמישי לפנות בוקר עד שבת בצהריים) והציעו לו שנישן בבית החייל, אז רציתי לשאול בקשר לזה כמה דברים שתקווה שתדעו לענות (או שאשלח את השאלה לפורום סדירים?)... כמה זה עולה ללילה לחדר זוגי? איך התנאים? איפה המיקום (מרחק מהתחנה המרכזית/טיילת וכיו"ב)? לא ראיתי מידע על זה בטאגליינס... ואם אני כבר פה, איך מזג האוויר אצלכם לאחרונה? מה צפוי לשבוע הבא? (שאלה העלמה למרות כוונותיה לבדוק תחזית לפני שתצא) חג שמח

stupidity

New member
תשובה חלקית..

אני לא סגורה על זה אם יש חדרים זוגיים.. כשאני הייתי שם (טיול יחידה.. מה אני יעשה..) אז היו הרבה מיטות בכל חדר. זה חדרים סבבה דווקא.. נקי שם ומרווח. מהתחנה המרכזית זה בין 5 ל 10 דקות (בהנחה שלא הלכת לאיבוד..) ולטיילת/קניון/מרכז תיירות זה ירידה של 10-15 דקות חמים ביום, קררר בלילה. תביאו בגדים חמים.. חג שמח :)

Liraz 6q

New member
חחחח איך אפשרי

ללכת לאיבוד מאגד לבית החייל?! זה 3 דקות הליכה ישר..

stupidity

New member
../images/Emo6.gif

חחח זה באמת דיי חסר סיכוי.. אבל שאלו אותי "איך מגיעים" לא פעם..

H a V i T u S h

New member
../images/Emo2.gif בוני עוזרת לאנשים???../images/Emo2.gif

עכשיו תגידו לי גם שהמשיח בא ונסגור את הבאסטה...

stupidity

New member
זונה!

חצוף! עזרתי כמה וכמה פעמים.. אני לא כמוך, יושבת על התחת כל היום ואוכלת! דובי שמן, תתבייש!

McBlack

New member
מתלבטת בין לינה ליד הטיילת או ליד המרכזית

היי שוב
אחרי שהבנתי מחברה שמצב בית החייל באילת לא משהו, החלטתי לעבור לאופציה הבאה - מלון/אכסנייה (עם העדפה לאכסנייה), וההתלבטות הראשונה שלי היא - האם עדיף לי לחפש באיזור של הטיילת או של התחנה המרכזית? אני זוכרת שקראתי פה בטאגליינס על רחוב קרוב לתחנה המרכזית שיש בו הרבה אכסניות... פינלנדיה ביניהן (כן, רק את השם הזה הצלחתי לזכור
), הייתם אומרים שזה מיקום טוב? יש לכם המלצה לאכסנייה נחמדה אבל לא מוגזמת? (אולי כבר כתבתי בהודעה הקודמת - כל מה שחבר שלי ואני צריכים זה חשמל ומים זורמים) אם ידועים לכם טווח המחירים של חדרים זוגיים בסופ"ש יהיה נחמד אם תצרפו להמלצות
אה, אנצל את השירשור ואשאל - יש בנקים באיזור הטיילת שאליהם אוכל ללכת בשביל הכספומט? או שהבנקים ממוקמים באיזור של המרכזית? חג שמח ושבת שלום

Liraz 6q

New member
השרשור הקודם שלך

נמצא בידיוק שתי הודעות מתחתייך. להבא-לשרשר ולא לפתוח הודעה חדשה. תודה :]

fabric

New member
אכסניה טובה והכי חשוב זולה

אני ממליץ על סאנסו מוטל דקה הליכה לכל מקום בעיר - כולל בנקים/תחנה מרכזית/שוק/ים לבירור פרטים נוספים : 086373817 050-2708795

EmGee

New member
אז ככה

מן הסתם בית החייל מיועד רק לחיילים או דומיהם (שוטרים בשירות חובה, שב"ס וכו'). העלות היא 33 שקל ללילה לאדם, לא כולל ארוחות. סביר להניח שלא תשנו לבד בחדר, יצרפו לכם עוד כמה אנשים. בית החייל ממוקדם 5-10 דקות מהקניון שזה התחלת הטיילת. זה בערך אותו מרחק גם מהתחנה המרכזית.

למעלה