לינה בבנקוק

לינה בבנקוק

היי,
שאלה קטנה: לא הצלחנו להבין איפה כדאי לישון בבנקוק-- באיזור הנהר (מזרחית לו) או בסביבות כיכר סיאם? על המפה נראה שרוב האטרקציות מצויות באיזור הנהר אבל דווקא רוב המלונות שקיבלו ציון גבוה בקריטריון המיקום ממוקמים ליד כיכר סיאם
תודה רבה מראש

ושאלה נוספת לגבי איזור קנצ'נבורי

בסוף הזמנו שני לילות במלון בבנקוק (ממוקם ליד הנהר בסביבה של קאוסאן)
ואנחנו מתלבטים אם לנסוע לאיזור קנצ'נבורי. אנחנו לא נלך למנזר הטיגריסים, ולמופעי פילים כאלו ואחרים, כך שמה שנותר לנו הוא מפעל ארואן וגשר המוות שקראתי עליו ביקורות לא כל כך טובות. השאלה אם לנסוע לשם במיוחד בשביל המפלים (הבנתי שצריך ללון שם) או שכדאי לנסוע ישר לצפון ו"להשקיע" שם את הזמן?
תודה רבה מראש

T o m c o

Member
מנהל
על זה לצערי לא אוכל לענות, לא ביקרתי באזור קנצ'נבורי

T o m c o

Member
מנהל
אני מעדיף את איזור כיכר סיאם, אבל..
זה תלוי בעיקר בכם...
אזור כיכר סיאם - נמצא באזור של הקניונים, יש מסביבו גם שווקים ותחנות של הBTS שאיתה תוכלו להגיע גם לאזורים אחרים, פארק לומפיני, ותעלות שתוכלו לקחת מהם גם "אוטובוס" לאזורים אחרים, מעבר לזה אין הרבה אטרקציות.
אזור הנהר - קרוב יותר לארמון המלך ואזור קאוסאן (אזור התרמילאים, בו תוכלו לשמוע המון עברית), מספר מקדשים ולא רחוק מאזור צ'יינה טאון ואסיאטיק (שוק הלילה).
&nbsp
אני כשאני נוסע לחו"ל, מעדיף לא לשהות באזורים שבהם עברית היא השפה הנשמעת, לא מפריע לי לשמוע אותה מפעם לפעם, אבל אעדיף לא לשהות בקאוסאן בגלל זה.
מבחינת אטרקציות ומיקומם - אני לא חושב שזה משמעותי כל כך, אפשר להגיע לכל מקום מכל מקום, יש מוניות, אוטובוסים, טוקטוקים, וסירות, חלקם עולים יותר (טוקטוקים), חלקם עולים פחות (אוטובוסים וסירות). אז כעקרון המיקום לא משנה.
&nbsp

וואוו ביאסת אותי עכשיו...

הדבר שאני הכי שונאת בחו"ל הוא להרגיש שאני מוקפת ישראלים...
נקווה שלא יהיה כ"כ נורא...

T o m c o

Member
מנהל
זו כמובן לא הייתה המטרה, אבל לצערי אלה הדברים.
אזור הקאוסאן, ידוע בתור אזור המועדף על אוכלוסיית התרמילאים ועל הישראלים בפרט (שכן בו נמצאים בית חב"ד והמרכז למטייל).
אני מעולם לא שהיתי באזור הקאוסאן, אלא רק עברתי דרכו באחד מביקוריי.
את הלילות העדפתי להעביר במלון הקבוע שלי (ושל משפחתי), Centrepoint Pratunam הנמצא בקרבת מרכז סיאם, ברחוב המקביל, במרחק הליכה של כ-10 דקות מהקניונים של מרכז סיאם (Siam Paragon, Siam Center, Siam Discovery, MBK, Central World), שתי דקות מקניון הביגוד Platinum ודקה מקניון האלקטרוניקה Pantip Plaza, כמה דקות משוק פראטונם (ברחובות שבין המלון לבניין bayoke2).
&nbsp

למעלה