לינה בפריז ובריסל אני מבקש המלצות לגבי מלונות של שלושה כוכבים או משהו בסיגנון של בית דירות
C cloc New member 13/8/01 #1 לינה בפריז ובריסל אני מבקש המלצות לגבי מלונות של שלושה כוכבים או משהו בסיגנון של בית דירות
א אלדד הרמן New member 14/8/01 #2 מצטער, אין לי המלצות... ../images/Emo10.gif אבל אם אתה בבלגיה לא לשכוח לבקר בעיר ברוז´ - אחת הערים היפות באירופה
מצטער, אין לי המלצות... ../images/Emo10.gif אבל אם אתה בבלגיה לא לשכוח לבקר בעיר ברוז´ - אחת הערים היפות באירופה
Yo-man New member 14/8/01 #3 איש נחמד בפריז יש בחור בשם איל שפילמן שמשכיר דירות לפי יום, שבוע, חודש או כמה שתרצו. הכתובת שלו היא [email protected]. אני מקווה שהוא יוכל לעזור לכם. תהנו.
איש נחמד בפריז יש בחור בשם איל שפילמן שמשכיר דירות לפי יום, שבוע, חודש או כמה שתרצו. הכתובת שלו היא [email protected]. אני מקווה שהוא יוכל לעזור לכם. תהנו.
J jinjer New member 14/8/01 #4 מלונות בפריז באיזור בית האופרה הישן יש מלונות חמודים של 3 כוכבים שמחיר ללילה הוא כ-60$ יש הרבה כאלו בשדה תעופה בפריז יש מקום למידע על מלונות אך הם לא עובדים עם כל המלונות, כנא[ראה רק עם היקרים שווה לנסות לתאם מראש דרך סוכנות נסיעןת
מלונות בפריז באיזור בית האופרה הישן יש מלונות חמודים של 3 כוכבים שמחיר ללילה הוא כ-60$ יש הרבה כאלו בשדה תעופה בפריז יש מקום למידע על מלונות אך הם לא עובדים עם כל המלונות, כנא[ראה רק עם היקרים שווה לנסות לתאם מראש דרך סוכנות נסיעןת
C cloc New member 15/8/01 #5 תודה תודה רבה ל YO-MAN ן- JINJER. JINJER האם את/ה יודעת שמות של מלונות באזור בית האופרה נשמח לקבל את שמות המלונות כדי לברר מהארץ!!! תודה בכל אופן לשניכם
תודה תודה רבה ל YO-MAN ן- JINJER. JINJER האם את/ה יודעת שמות של מלונות באזור בית האופרה נשמח לקבל את שמות המלונות כדי לברר מהארץ!!! תודה בכל אופן לשניכם