לינה בתאילנד בסילווסטר... בעיה

zontar

New member
לינה בתאילנד בסילווסטר... בעיה../images/Emo35.gif

אנו טסים לתאילנד כנראה ב 19/12 עד ה- 19/01 , התכנון הוא שבועיים בצפון (בערך) ואח"כ באיים,השאלה היא האם עקב הסילווסטר לא תהיה לנו בעיה למצוא מקומות לינה באיים ובכלל
תודה

אני מתאר לעצמי שכן תהיה בעייה

אבל זה תלוי מתי תגיעו לאיים. זה כמו למצוא מקום בגואה לסילבסטר כולם נוסעים לשם במועד הזה וכנ"ל סידני שבאוסטרליה. כמובן שהמזל גם משחק אבל קח בחשבון שיש עוד מלא מלא אנשים שיורדים לאיים בסילווסטר מקסימום תמיד תוכל לישון אפילו במקום שקט יותר או טיפה מרוחק ממקוד הרעש ולהגיע אל איזור המסיבות עם מונית או מעבורת.

zontar

New member
OK השאלה אם מנסיונכם יהיה מקומות

לינה גם באיזורים מרוחקים כי אני לא מתכוון להיות במוקד הרעש בכלל
אין לי שום בעיה להרחיק למקומות השקטים (זו השאיפה) השאלה אם יש בכלל סיכוי למצוא מקומות לינה גם שם ואיך נמצא את ה GUEST HOUSEES הפנויים...? ד"א אם נגיע לאיים רק 5-6 ימים אחרי הסילווסטר אז יש יותר סיכוי למצוא מקומות לינה או שהמצב עדיין יהיה אותו הדבר
תודה רבה על ההתיחסות

zontar

New member
לא להאמין../images/Emo70.gif כרגע קניתי כרטיסים

והכל היה מלא
כל הטיסות
היינו ממש על סף ייאוש עד שמצאו כרטיסים. קנינו אצל החברה האתיופית מה 22/12 עד ה 23/01 כלומר נהיה באיים בערך מה-6/01 ועדיין אין לי מושג באיזה איים להיות,כנראה שנלך ל פיפי,סמוי,פנגן ואשמח לקבל עוד הצעות לאיים יפים. אין לנו כוונה להיות במסיבות הגדולות,אנו מחפשים יותר נופים ואטרקציות. אשמח לקבל עוד חוות דעת על מקומות לינה ועל הצעות לאיים.

למעלה