לינה ב- CALAFATE

may2570

New member
לינה ב- CALAFATE

שלום לפורום! נחמד לקרא את ההודעות שלכם... וכל הכבוד על הפורום החדש. בהצלחה! אני נוסעת לארגנטינה באפריל הקרוב (יששששששששששששש) ואהיה גם 3-4 ימים ב- CALAFATE. מישהוא יכול להמליץ לי על מקום נחמד, לא יקר אבל סביר...(אני נוסעת עם בעלי, אנחנו בגיל ה- 30+ )... תודה בינתיים מאי

אלון 58

New member
הייתי שם לפני קצת יותר מחודש...,

איני יכול לומר לך מחירים,כי הייתי במסגרת קבוצה ממקום העבודה שלי,יתכן ורצוי לטלפן לפני-כן ולברר(יש לי פרוספקטים,אם תרצי פרטים נוספים,אשמח להעביר לך בהמשך),אני ממליץ על מלון QUIJOTE
,צמוד למרכז העיירה,מיקום מעולה ברחוב המקביל לשדרה המרכזית,מקושר לחברות תיירות שמבצעות סיורי-יום לאגמים ולקרחונים,שזה העיקר שיש מה לראות באזור זה. נסיעה טובה וטיול נעים!!!

אלון 58

New member
חדר אפייני במלון QUIJOTE בקלפאטה

חדר בקומת הקרקע של המלון,גישה נוחה מהלובי,מרווח,ויכול להתאים לזוג כמוכם.אם אתם נוסעים באפריל,שם זה כבר הסתו הדרומי,אני מניח שהמחירים יורדים בעונה זו במשהו,שוה לבדוק או באינטרנט או אפילו אצל סוכני-נסיעות,יש לכם עוד זמן לנסות לברר.

גרי רשף

New member
מלונות בדרום ארגנטינה

אינני אלוף העולם בטיולים לרוחק, אבל כבר טיילתי פה ושם (כולל בארגנטינה באוקטובר), ותמיד נושא המלונות הוא בלתי ניתן לתכנון.. בהתחלה אני נכנס לאינטרנט ומגלה שכל המלונות עולים 150$ ללילה (בשטח מתברר שיש המון מלונות מצויינים בלא יותר מכמה עשרות דולרים לזוג), לאחר מכן אני מתקשה להעריך מתי אגיע מכיוון שבכל טיול חלים שינויים, ולבסוף- קשה לוותר על הצצה במלון לפני שמשלמים כדי לראות איך הוא נראה מבפנים ומה רואים ממנו ולאן הוא קרוב וכו'. כשהייתי שם (בדרום ארגנטינה) הייתי עולה על מונית ואומר לנהג שאני מחפש מלון קרוב למרכז. בדרך כלל זה עבד טוב, הגעתי למלונות סבירים ובמחירים הגיוניים. יש בזה אלמנט של הימור כי בעונות מסויימות קשה למצוא מלון, ובבואנוס איירס זה היה די קשה. לגבי האזור- צריך להתאים את הביקור לפעילות המתוכננת מכיוון שבעיירה ובסביבותיה אין מה לעשות (בניגוד לברילוצ'ה). יום קצר מוקדש ללאגו ארחנטינו (חובה), ואולי עוד יום ארוך לקרחון אופסלה או לביקור בצד של צ'ילה (רשות).

עצה אחת

רק לא בהוסטל קלפטה. הנה חוויה משעשעת שלי מהמקום: על לוח המודעות בכניסה למלון, ליד כל הפרסומות לחברות הנסיעה ועלוני המידע על הקרחונים, מצאתי מכתב בעברית בזו הלשון: "לכל הישראלים: המלון הזה גרוע, הוא המלון הכי גרוע בכל האיזור, כל הזמן מסתובבים פה גנבים ולאיש השמן שיושב בקבלה אפילו לא אכפת! בכל מקרה, אם אתם בכל זאת רוצים להשאר כאן, אל תצפו לקבל פה שירות. שלכם חבריכם מאחוות הישראלים". רק רציתי לציין שהתאריך של המכתב היה חצי שנה לפני התאריך בו ביקרנו במקום, שבהחלט היה ראוי לצל"ג.

למעלה