לינה למשפחות בצפון

זיו25

New member
לינה למשפחות בצפון

שלום, אני מחפש מקום לינה ל 3 משפחות עם ילדים בצפון ללילה אחד - שישי הקרוב. רוב החיפושים שלי באתרים מסוג "צימר" ו "weekend" נענו במקומות ללא ילדים. אשמח לקבל המלצות למקומות בצפון, גם קיבוצים יענו בברכה - אנו מחפשים בעיקר מקום לשים בו את הראש - אם יש ארוחת בוקר זה יהיה נחמד.

ה דרומי

New member
האם בדקתם בלינה כפרית בקיבוצים

צלצלתם לנופש אשדות יעקב או חיפשתם באתר שירוחן?

pitzpitz

New member
נסיון רע עם קיבוצים

היינו פעמיים בקיבוצים והיה ממש לא נעים, חדר ומקלחת מלוכלכים, מיטות לא נוחות. אז אני לא רוצה להזמין בקיבוץ אם אין לי המלצה. אשדות יעקב ממולץ ? (פעם היינו בלוחמי הגטאות והיה מקסים - אבל רצינו לגוון).

ה דרומי

New member
חלק מהמיטת צמודות אבל שני מזרונים

גם גדות היתי והיה נחמד לנתי גם באשדות איחוד שנים כללו א.בוקר הדרומי שבכלליות לא סובל קיבוץ ששש ביננו שלא ישמעו אותי

איריסג

New member
לינה בקיבוץ

היינו בנובמבר האחרון ב"מעגן עדן" בקיבוץ מעגן. גם אני, שאני מוכנה להודות שאני סנובית לא קטנה, הופתעתי לטובה. אומנם היינו זוג ללא ילדים, אבל לקחנו יחידה משפחתית, שהיתה מרווחת (חדר שינה להורים, ספות נפתחות בסלון לילדים) מאובזרת במטבח ומנגל בחוץ, טלויזיה, פינת אוכל, שירותים ומקלחת נקיים ומסודרים (אפילו שנראה ששופצו לא מזמן) - בקיצור כל מה שצריך. נכון שלא מדובר בפאר של 5 כוכבים, אבל המלון עצמו מקסים - יש לו בריכה ענקית, היחידות המשפחתיות נמצאות ממש קרוב לכינרת (למלון יש חוף פרטי), ויש הרבה מאד פעילות לילדים. נראה לי שמחיר של כ 500 ש"ח ללילה כולל ארוחת בוקר (אולי עם ילדים זה יהיה עוד כמה גרושים) - זו מציאה שווה ביותר.

למעלה