לינוי ילדת הטלפתיה

DJM2

New member
כבר עשו את זה פעם

היה לפני די הרבה שנים את אורן הקטן ואבא שלו שעשו בדיוק אותם הדברים. את החפצים היא מגלה לפי הדברים שהעוזר שלה אומר, הם מתאמים מראש קודים מוכנים ולפי זה היא יודעת במה מדובר. כל השאר זה טריקים רגילים של מנטליזם כמו שרואים אצל גלר למשל. לדעתי זה מאוד מיותר לגרום לילדה לשקר בצורה כזאת, אבל כנראה עושים הכל בשביל קצת כסף ופרסום.

Plax

New member
בקשר ללינוי ילדת הטלפתיה

אז מה שאתה אומר זה שאין לה כוחות או יכולות טלפתיות והכל שקר אחד גדול?

DJM2

New member
אם היו לה כוחות

אז היא הייתה הופכת להיות אחד האנשים הכי מפורסמים בתולדות האנושות, בתור הראשונה שהצליחה להוכיח שיש דבר כזה כוחות על טבעיים. אולי היא אפילו הייתה זוכה בפרס נובל על הכישרון שלה. אבל במקום זה היא מופיעה מול ילדים, ועושה בדיוק מה שעשרות אלפי קוסמים אחרים עשו לפניה. אז תסיקו לבד מה זה הכל אומר..

LiranTheWizard

New member
אין לה שום יכולת טלפתית מכל

סוג שהוא. היא חייבת תמיד להופיע עם מישהו מסויים שאיתו היא מתאמת קודם מוכנים מראש. בדיוק כמו שאורן בקטן תמיד מופיע עם אבא שלו. אם אני אבקש מאחד מהם לומר לי מה צבע הטוש שאני מחזיק ביד - שניהם ייכשלו במשימה מכיוון שאני אשאל זאת ללא שימוש בקודים. אני פשוט מרגיש כעס מסויים על גל השרלטנות ששוטף את המדינה הזו ואנשים באמת מאמינים לזה. אני לא אחשוף את הדרכים השונות שעומדות מאחורי זה אבל אין לי בעיה להצביע על מבצע (Performer - בעברית "מודרנית" עלאק...) מסויים ולומר לכם - הוא שרלטן/אמיתי. כל השאר סתם מלקקים תחת לצערנו הרב (אני מדבר על המנחים שמציגים אותם כמו יהורם גאון לדוגמה).

Plax

New member
אמרת שלינוי מתאמת מראש

קודים עם מי שמופיע לצידה! אז השאלה שלי היא.. איך מעבירים לה את הקודים ?!

DJM2

New member
תלוי באיזה מצב

אם הילדה יושבת עם עיניים מכוסות והגב לקהל, אז יש שימוש בקודים. אם היא עם הפנים לקהל, אז זה כבר הרבה יותר פשוט.

DJM2

New member
אין בעיה

לדוגמא: "מה אני מחזיק ביד כרגע?" אני מחזיק עט, כי המשפט מסתיים באות "ע". אפשר לעשות עשרות קודים בסגנון כזה ואף אחד מהקהל לא ישים לב.

phrizer

New member
מזכיר קצת את קארי..

יש שיטות להעביר קודים בלי שהקהל ידע.

gorgol

New member
ראיתי את ההופעה שלהם

קודם כל אבא שלה רונן קמרון אומר בתחילת המופע שאין להם כוחות! ומוסיף שזה הכל אינטואיציה! והיא ממש חזקה הילדה הזאת.. היא עושה דברים ממש מדהימים רונן לקח מהקהל ארנק היא אמרה לו שהוא מחזיק ארנק הוא אמר לה שהוא מוציא משהו מהארנק הוא שאל מה זה היא ענתה ת.ז הוא שאל של מי הת.ז היא ענתה תומר. הוא שאלה מה ה4 ספרות האחרונות של הת.ז היא ענתה לו.. אני לא יודע איך היא עושה את זה אבל בכל זאת זה הדהים אותי.. אני לא מאמין שזה קודים גיא הוא הרים קש והיא גילתה נעל קרוקס חומה.. והיא אמרה ואפילו את הצבע מי שלא ראה את המופע לא יכול להבין.... היא הצליחה להדהים אפילו אותי.. ודי קשה להדהים אותי :) בכל מקרה שבוע הבא אני יראה אותה עוד פעם :)))

LiranTheWizard

New member
ראיתי את המופע הזה

המון פעמים. גם אצת אורן הקטן וגם יש הצרפת זוג שעושה את זה וגם בארה"ב. אותו זוג מארה"בהוציא גם DVD שמלמד איך זה עובד ועוד מס' קסמים שאין לי מושג מדוע הם חושפים אותם (מדובר בקסמים מאוד יקרים, לפחות בזמנו). אני יכול לומר שיש זוג מסויים שהתאמן על זה במשך 7 שנים! והגיע לרמות פנומנליות. מדובר בקודים שמאוד קשה לעלות עליהם - זה לא רק הקוד הפשוט שתיארו כאן. מדובר בסדרה שלמה שאפשר גם למצוא בספר מנטליזם מאוד מאוד קלאסי. זה דורש הרבה הרבה אימון ויכולת זיכרון במעבר מסדרת חפצים אחת לשניה. כוחות על-טבעיים אין כאן בכל מקרה. אם אני אשאל את לינוי מה אני מחזיק ביד היא לא תדע, כי אני לא מכיר את הקודים שלה ושל רונן קמרון (שהם יחד איתה שותף כאן בסוד העניינים).

gorgol

New member
כוחות על טבעיים בטוח שאין כאן

אבל בכל זאת זה מרשים מאוד ואני נהנה לראות את ההופעה הזאת כל פעם מחדש :) ויש לך מושג איך קוראים לדי וי די הזה או של מי הוא או איפה ניתן ליקנות אותו!?

LiranTheWizard

New member
יכול להיות שלא תבין אותי כאן

אבל איני מעוניין לחשוף את שם הזוג שמבצע את הקסם הזה בגלל שהם אכן חושפים אותו בצורה ממוקדת.

gorgol

New member
אני מעוניין ליקנות אותו!

אתה יכול לשלוח לי אפילו במסר את השם של הדי וי די או איפה ניתן ליקנות אותו!? זה יעזור לי מאוד!

למעלה