לינוקס באיפוד

לינוקס באיפוד

כמה משועממים פתחו פרוייקט שמתקין לינוקס על האיפוד שלנו אז למשועממים שבנינו אם רציתם לדעת על לאיפה אתם יכולים לקחת את האיפוד הנה
 
לינוקס היא מערכת הפעלה

למעשה מה שטוב בלינוקס שהיא חופשית ובדרך כלל גם בחינם ואפשר להתקין אותה על כל מחשב או מכשיר משובץ (שעון , מקרר, מכונית , ועוד) אז האיפוד לא נופל בחוסר לינוקס בבסיסו נראה כמו דוס (יותר נכון יוניקס) אבל קיימים ממשקים גראפים ללינוקס להבדיל מחלונות שבאה עם ממשק גרפי אחד לינוקס באה עם מבחר עצום של ממשקים וגמישות רבה שבאה מתוך הפילוסופיה החופשית לפרטים חפשו בגוגל הקרוב לבתיכם
 

AboveBeyond

New member
הבנתי..

אני רוצה "להסתכן" ולהתקין את זה על האי פוד לא הבנתי ממש איך :\
 

uppercut

New member
מה זה אומר? שאני יוכל לראות משו כמו

דוס במסך של האיפוד?
 

weird dust

New member
זה מה שניראה לי בכללי

זה באמת עוזר למשהו? מה זה עושה מיוחד מישהו הצליח להבין?
 

uppercut

New member
אם זה ככה, אז נגיד אתה יכול למחוק

דברים ואולי??? להריץ תוכניות פשוטות, מאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאת?
 

uppercut

New member
אההה מגניב!!!

לפי מה שקראתית אתה יכול להרחיב את האפשרויות של האי פוד שלך, נגיד כדי לעשות דברים שהאי פוד לא תמך בהם מהתחלה כמו סוגים שונים של פורמטים, הקלטת מוזיקה וכאלה, מגניבת אבל עוד לא הבנתי אם זה אומר שאני מוותר על מערכת ההפעלה הרגילה של האיפוד(אין סיכוי)
 

roy27787

New member
אז ככה....כמה תשובות...

מיכוון שקראתי כמעט בכל חור אפשרי על הפרוייקט ואני משתמש לינוקס הנה כמה תשובות לשאלות. * לא תצטרכו לוותר על מערכת ההפעלה של apple מכייון שזה בא עם מולטיבוט ותוכלו לבחור בין הלינוקס ל apple. * הוציאו לא מזמן ממשק שנראה כמו הממשק של apple רק חבל שאין בו ממש סידור לפי זמרים וכו'. * באמצעות הלינוקס -פוד אפשר להקליט סאונד לתוך האייפוד בשימוש מיקרופון רגיל. * כל בן אדם יכול לכתוב סקריפטים ללינוקס פוד שלו שיעשו מה שהוא רוצה בין אם זה משחק או כל דבר אחר,קחו בחשבון שצריךה רבה ידע כדי לעשות כזה דבר. *לא הייתי ממליץ למי שלא נגע בלינוקס בחיים שלו לנסות להתקין את זה...זה די מסובך..(לא כמו ה restore של apple ) ואפשר להתקין אותו כרגע מלינוקס בלבד..(לפחות אז כשקראתי על זה..) בכל מקרה אני עוד לא ניסיתי...הייתי מחכה עם זה קצת עד שהפרוייקט יהיה קצת יותר בשל ...ויהיו זמינות יותר תוכנות אליו שייתנו לכם את המקסימום מהאייפוד שלכם...כרגע קיימת podzilla שנותנת לכם להפעיל קבצים וכו'. באתר הפרוייקט ניתן למצוא סירטונים של הפוד בפעולה..:)
 

AboveBeyond

New member
התקנתי את זה

זה אכן כמו דוס אפשר להוריד משחקים ושטויות עצה שלי לא להתקין!!!! כמעט נהרס לי האי פוד
 
למעלה