לינוקס למתחילים

gilad_no

New member
לינוקס למתחילים

בטח כבר שאלו את השאלה הזאת אלף פעם ... אני רוצה לעבור ללינוקס בצורה קצת יותר רצינית. אני דיי בקיא בחלונות(מתכנת) והיה לי קצת נסיון עם לינוקס (RH,Mandrake). דיי אהבתי את המנדרייק. אני רוצה לקנות מחשב נוסף וליעד את הישן ללינוקס במשרה מלאה. כמו כן, אני רוצה שישמש כשרת פרטי (יש לי ADSL, זה עובד איתו?) מה כדאי לי להתקין? אני רוצה משהו דיי נוח בתור התחלה אבל שמתאים גם למפתחים. כמו כן, איך אני יכול לחבר את הלינוקס עם חלונות 2000 ברשת? גלעד

mavor

New member
תשובות !!

ש) בטח כבר שאלו את השאלה הזאת אלף פעם ת)נכון ואים היתה תורח לקרוא בפורום היתה מוצא את כול התשובות !! ש) יש לי ADSL, זה עובד איתו?) ת) כן ש) מה כדאי לי להתקין? ת) דיון ארוך מאוד ש)איך אני יכול לחבר את הלינוקס עם חלונות 2000 ברשת ת)גם לזה ענו לסיכום בתור עונש לא תקבל את התשובות אלה לינקים אים אתה רוצה הרכבה תשתמש בחיפוס בפורום !! נדב נ.ב על תתבעס אני פשות מעוצבן על מישהי אם יש לך עוד שאלות תשאל !!

gilad_no

New member
לא עצלן ...

פשוט חדש פה בפורום. חוץ מזה, לא ידעתי לפי מה לחפש. תודה על כל ההפניות. נראה לי שאני אתקין את מנדרייק. הסקריפט של RH לADSL יעבוד גם על המנדרייק?

gilad_no

New member
ועוד שאלה ...

עדיף לחבר את החלונות 2000 לADSL ואת הלינוקס אליו או להיפך?

mavor

New member
אישית אני מעדיף את הLINUX

בתח זה פורום LINUX מה אתה מצפה ?? :) נדב

gilad_no

New member
בסוף אני עוד אזנח את חלונות ../images/Emo13.gif

דרך אגב, מה מומלץ למפתחים? האם יש כלי הדומה לVidual Studio של מייקרוסופט? חוץ מהכלי שמגיע עם KDE ?

למעלה