לינוקס???

לינוקס???

האם מישהו כבר התנסה ב - IPAQ הפועל על לינוקס? ממבקשת מידע לאחר שניתקלתי באתר הבא: http://www.handhelds.org/feeds/bootldr/install.html בתודה

castroman

New member
תחפשי...

אני חושב שראיתי פעם סיקור של זה באחד האתרים הבאים... www.pocketpcthoughts.com או www.pocketnow.com או www.ludipocket.com - זה אתר בצרפתית...

עדין מחפשת מישהו שהתנסה ממש...

תודה עבור הכתובות - אבל אתרים יש לי בשפע. רציתי לדעת האם מישהו בארץ כבר התנסה באיפק לינוקסי? אשמח על כל מידע

לא ניסיתי, אבל אני מאד מעוניין

ממה שאמר לי מוכר בחנות, זה אפשרי, אבל מלוּוה בהמון התעסקות וחוסר יציבות תמידית. אעפ"כ, זה יכול להתאים לי מאד ואני אשמח להצטרף לבדיקות וההתקנות (ברגע שיהיה לי מכשיר
)

צריך אומץ או חוצפה - עוד לא החלטתי

אני עדין לא מבינה מספיק בענין אבל אולי אתה כן - אז תציץ באתר הבא: http://www.handhelds.org/feeds/bootldr/install.html ואולי באתר הזה. אם תתרשם שאין נזק בהתקנה של לינוקס על אפאק - בנוסף לחלונותCE (יש לי עוד שני גיגה ) אז תגיד לי ואולי אכנס להרפתקאה

castroman

New member
לפי דעתי...

בינתיים זה לא כל כך מתקדם ואין הרבה תוכנות ומשחקים למערכת ההפעלה... אבל אולי תגבו את המערכת הנוכחית שלכם ותתקינו את המערכת החדשה ואם לא ימצא חן בעיניכם אז תתקינו בעזרת הגיבוי שלכם למערכת הקודמת...

אני לא יודע אם יש DUAL BOOT

כלומר, אם אפשר להתקין לינוקס בנוסף ל-winCE. הפרוצדורות שראיתי מדברות על - לגבות את כל הזכרון של הCE, - לשכתב את ה-LOADER, - להתקין לינוקס מהפצה שנקראת "familiar" ואם בא לך אז אפשר לשחזר (גם לא הכי טריויאלי). אם את לא מבינה מספיק בעניין, אז כדאי לך לפחות להיות סגורה על הקטע של השחזור (restoration), כי אחרת אם ההתקנה נדפקת באמצע (וזה סביר) אני לא יודע אם המכשיר בכלל יהיה שמיש (כי אי אפשר "לעלות מדיסקט", ולהציל את המצב
) אם את לא מבינה משהו מהשחזור (את או אני או כל אחד) אז כדאי לרדת מהעניין, או לקנות מכשיר נוסף ל"התעללויות" בסגנון. אני מבין ומכיר את רוב התהליכים המוזכרים בכתבה. וגם אם לא, בפורום "לינוקס" ישמחו לעזור. (תזכורת: עדיין אין לי ppc) עבדתי והתקנתי לינוקס על מחשבי PC, וזה מספיק מסובך גם בלי הבלגנים של ppc
יש לך ניסיון בלינוקס?

עדין רק צופה מן הצד

שום כלום - אין לי ניסיון אבל מתוקף עבודתי חושבת שעלי לדעת גם על מערכת הפעלה זו. אני בתהליכים של התעניינות בנושא בPC רגיל. מתוך קריאה ראשונה הבנתי שיש כאן סיכון - אבל רציתי דעת מומחה, אז נראה שאם פעם יהיה לי כסף מיותר אקנה מכשיר להתעללויות - זה הכי בטוח. תודה על המידע

למעלה