אבל... אבל...
זה מזויות אחרות! נו, טוב. מתכון: ניבתן מוזג רכיבים: 20 ק"ג ניבים. יש להקפיד לבחור ניבים טריים, עם השורש. 1 תן (בינוני), מרוט משיער. 1 פאב, רצוי אירי. אם אין, ניתן להחליף בסקוטי, אבל יש לשים לב לשינויים בכמויות - כוס מדידה אירית (1 ליטר) לעומת כוס מדידה סקוטית (27 מ"ל). הכנה: לחרוץ את התן לאורכו. למלא בניבים. לאטום את התן בחמאה על מחבת לוהטת. להניח בפאב. מקור: יניבניבתן. הערות: מומלץ לסנט. פטריק, ניתן לקשט בעלי תלתן ירוקים.