ליניב - כמה תמונות.

beagle

New member
ליניב - כמה תמונות.

של, איך לא, ניבתן. ותודה למנענעת.

nani nani

New member
התמונה הזו באמת מזכירה אותו

עם המשקפיים והפוזה

beagle

New member
כן... של יניבניבניב.

אתה לא רואה את הדימיון שלו לניבתן הברמן בתמונה האחרונה? נו, נעשים פה ניסיונות למצוא לו שם חלופי, כנגד כל עיוותי השמות שלנו שהוא מבצע... להלן "המנענעת" "מוצצ" ו"בייגה". אתה מתבקש לא להפריע לנו... אה, כן. ו... אונה לך ואונה לך.

beagle

New member
בייגה? לא. ביגה זה שלך.

בייגה זה יניב שלקח את ביגה צעד אחד נוסף (ורחוק מדי)... שלח לי פרוסה עם שוקולד השחר...

beagle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה לא של הלורד...

הלורד התעסק, אם אני זוכרת נכון, בלחם שחור עם גבינה לבנה, ובקורנפלקס עם חלב. אני מדברת על משהו אחר לגמרי... רמת מורכבות שונה.

beagle

New member
אבל... אבל...

זה מזויות אחרות! נו, טוב. מתכון: ניבתן מוזג רכיבים: 20 ק"ג ניבים. יש להקפיד לבחור ניבים טריים, עם השורש. 1 תן (בינוני), מרוט משיער. 1 פאב, רצוי אירי. אם אין, ניתן להחליף בסקוטי, אבל יש לשים לב לשינויים בכמויות - כוס מדידה אירית (1 ליטר) לעומת כוס מדידה סקוטית (27 מ"ל). הכנה: לחרוץ את התן לאורכו. למלא בניבים. לאטום את התן בחמאה על מחבת לוהטת. להניח בפאב. מקור: יניבניבתן. הערות: מומלץ לסנט. פטריק, ניתן לקשט בעלי תלתן ירוקים.

יניבניב

New member
ולמה לא לצרף

קובץ MAT? אז מה אם מקור המתכון הוא לא מהקליקה הסגורה שלך......

nani nani

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בייגה המנענעת מאחוריך!!! אני איתך את מלכה
איך השגת את המתכון הזה שנים שאני מחפשת אותו וזה בדיוק זה המדוייק!!! אתם חייבים לנסות את זה - הטעמים שם פשוט נפלאים

למעלה