ליניב שלום!

ליניב שלום!

אני הולך לעבור בחודש הקורב קורס ולקבל רשיון ורציתי לבוא לתחרות בחיפה ורציתי לשאול אותך מספר שאלות: 1.צריך לשלם בשביל להתחרות כי אין לי קארט אני יצטרך להשכיר ולשלם? 2.מתי התחרות 3.למי לפנות אם אני רוצה להרשם לתחרות? 4.אם יש לי רשיון לקארטינג ועברתי קורס אני יוכל לקנות קארט ולנסוע איתו בכביש (עם רישיון)?

בנקלה

New member
כמה תשובות

למרות שאני לא יניב אני יכול לענות על חלק מהשאלות שלך: 1. כן, תחרות באלפא קארטינג חיפה עולה 150 שקל, המחיר כולל הכל, המסלול מספק לך קסדה ואת הקארטים. 2. המרוץ הבא באלפא-קארטינג חיפה הוא ב-01/12/06. 3. כמו שנאמר כבר, כל עוד יש לך רשיון (עברת קורס במסלול) ואתה מוכיח שליטה בקארט (אחראי המירוץ יבחן את הנהיגה שלך) אז אתה יכול להשתתף, אבל כדאי שתבוא להתאמן לפני המירוץ עם נהגי ליגה אחרים אז בכל מקרה החברה במסלול ידעו שאתה בא. 4. קארט הוא כלי לתחרויות, הוא לא חוקי לנסיעה בכביש (כדי שכלי רכב יהיה חוקי לכביש הוא צריך לעמוד ברשימת תנאים, הקארט לא תוכנן לכך).

תודה אך צריך עוד עזרה קראו

אני מירושלים ואני מליגת ג'וניורים ואני לא יכול לבוא לאימונים בחיפה אני יכול להגיע לאלפא קארטינג הרצליה להתאמן זה טוב? אם האחראי לא יקבל אותי למירוץ אני עדיין צריך לשלם 150 שקל? היכן נרשמים? אתה הולך לתחרות?

תשובה

1) לא אתה לא יכול ללכת להרצליה כי זה שני מסלולים שונים (אתה יכול אבל זה לא יעזור לך) 2) אם הוא לא יקבל אותך, לא תצטרך לשלם 150 שקל 3 שאתה בא למרוץ באותו יום אתה משלם למנהל המרוץ 4) קודם תעבור קורס אחר תשאל את כל השאלות כי את רוב התשובות תרבל מהאיש שמעביר לך תקורס

תשובה

דבר ראשון יש לעבור קורס בנהיגת קארט דבר שני יש להתאמן טוב טוב לפני שמתחילים להתחרות (חשוב מאוד לירכוש נסיון לפני שמתחילים להתחרות)!!!!!!!! ודבר שלישי ואחרון הנסיון שתרכוש בזמן האימונים ששלך תוכל לפתור את מירב השאלות אם ישנו מסלול קארטינג ליד הבית מה טוב או להגיע למסלול שהכי קרוב לביתך. שוב אני מדגיש יש לצבור נסיון מה שנקרא "בקארט פתוח" לפני ששמתחרים !!!!

למעלה